Electrolux EGT6342YOK

O modalitate moderna pe care ar trebui sa o foloseasca orice gospodina in bucataria sa atunci cand gateste este plita incorporabila. Aceasta reuseste sa imbine asa cum trebuie functii de gatit precum si aspectul exterior. Un model pe care il recomandam si nu ar trebui sa va lipseasca din bucatarie este plita incorporabila Electrolux EGT6342YOK.(vezi oferta de AZI)

Electrolux EGT6342YOK

Despre Electrolux EGT6342YOK

Masoara o latime de 60 cm, iar dimensiunile (l x L x A) sunt de 4.7 x 59 x 52 cm, acestea fiind unele destul de bune. Acest model reuseste sa imbine destul de bine functionalitatea cu design-ul destul de usor. Astfel, rezulta un exemplar modern cu caracteristici importante pentru ca gatitul sa fie simplu si usor. Stilul neted al vitroceramicii reuseste sa se alature preciziei gatitului.

Plita incorporabila Electrolux EGT6342YOK are un design simplu, avand in vedere faptul ca arzatoarele pe care le are acesta sunt unele pozitionate frontal.

Despre Electrolux EGT6342YOK

Plita incorporabila Electrolux EGT6342YOK – caracteristicile demne de luat in calcul atunci cand vine vorba de achizitia acestui model

Citeste si despre Hansa BHKS61138

Aceasta plita de tip incorporabil din gama Electrolux este un exemplar care functioneaza pe baza de gaz. Pentru persoanele care isi doresc sa aiba in bucataria lor un astfel de produs este o sugestie buna.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Acesta prezinta 4 arzatoare, acestea fiind exact ceea ce aveti nevoie pentru a putea gati retete bune si diferite in acelasi timp. In plus, este important de spus si faptul ca are o aprindere de tip electric, aceasta fiind importanta pentru ca se va aprinde mai usor fata de vechea metoda pe baza de chibrite. De asemenea, o functie la fel de utila este si faptul ca are vitroceramica, acesta fiind o plita care reuseste sa incalzeasca vasele cu alimente destul de usor.

Util este si gratarul pe care il are acesta despre care trebuie spus ca are functia de a sustine vasele cu mancare pe toata durata procesului de gatit, precum si dupa.

Citeste si despre Hansa Fine Design FCCX69493

Materialul gratarelor este unul elegant precum si rezistent avand in vedere faptul ca acesta este fonta. Este important de spus ca arzatoarele sale au urmatoarele dimensiuni: un arzator este mare, un arzator este mic, iar 2 arzatoare sunt normale. Arzatorul cel mare al plitei incorporabila Electrolux EGT6342YOK are o putere de 2.9 kW. De asemenea, despre arzatorul cel mic beneficiaza si el de o putere de 1 kw. Mai mult, arzatorul normal functioneaza cu o putere de 1.9 kW.

Acest exemplar are si functia de deconectare automata, aceasta functie fiind utila intrucat se va deconecta automat de la alimentarea sa. Cablul sau de alimentare este de 1 m, fiind suficient de lung pentru a ajunge la o sursa de curent. Suporturile robuste si solide fac din acesta un exemplar puternic si rezistent in timp. Acestea au un design placut, astfel incat sa nu strice stilul acestui exemplar.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila Electrolux EGT6342YOK reprezinta un produs care detine multe functii bune si un design placut, totul pentru ca dumneavoastra sa gatiti asa cum trebuie, dar si fara griji. Cat despre pretul pe care il are trebuie spus ca nu este unul ridicat, dimpotriva, este pe masura trasaturilor pe care le detine.