Beko HIAG64225SX

O plita incorporabila buna are numeroase avantaje pentru ca va ajuta sa economisiti spatiul si este usor de utilizat, mai ales daca include trasaturi moderne. O plita poate sa aiba mai multe avantaje decat v-at imaginat. Incepand de la faptul ca va ajuta sa gatiti intr-un mod mai relaxat si fara griji, pana la aspectul pe care poate sa il ofere incaperii. Daca a doriti un astfel de model, noiva recomandam plita incorporabila Beko HIAG64225SX.(vezi oferta de AZI)

Beko HIAG64225SX

Despre Beko HIAG64225SX

Latimea de care dispune exemplarul este de 60 cm, aceasta fiind o latime destul de buna. Aceasta trebuie luata pentru a sti exact unde se potriveste mai exact. Pe de alta parte, avand in vedere faptul ca este un exemplar care include 4 arzatoare, acesta se va potrivi in casele unde se gateste mult, precum si unde se mananca acasa destul de mult.

Butoanele pozitionate frontal sunt utile din acest punct de vedere, intrucat se utilizeaza usor. Aprinderea pe care o include este de tip electric, ceea ce reprezinta un plus important pentru dumneavoastra. Nu veti mai sta sa cautati chibrituri, brichete sau alte modalitati, avand la indemna un simplu buton pe care sa apasati pentru a aprinde dispozitivul.

Despre Beko HIAG64225SX

Plita incorporabila Beko HIAG64225SX – despre trasaturile interne utile in vederea functionarii

Citeste si despre Candy CMXG 25DCS

Un prim detaliu de care se loveste orice utilizator atunci cand cumpara un astfel de aparat electrocasnic este referitor la alimentarea acestuia: este un model pe baza de gaz sau un model electric. Fiecare utilizator are dreptul sa aleaga, si, de aceea, pentru cei care prefera gatitul pe baza de gaz, acest model este o recomandare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In dotarea sa se regasesc 4 arzatoare cu o flacara ce reuseste sa fie eficienta pentru alimentele pe care le veti prepara. Astfel, gatiti feluri de mancare diferite simultan, toate in acelasi loc. Supe, sosuri, oua ochiuri sau alte tipuri de alimente pe care vreti sa le preparati.

Plita incorporabila Beko HIAG64225SX includ un gratar care este realizat din fonta. Acesta este un material destul de rezistent, insa, nu doar atat. Acestea au si un aspect placut, respectiv un design modern. Arzatoarele pe care le are acest model au dimensiunile: un arzator mare, un arzator mic, precum si 2 arzatoare normale.

Citeste si despre Hansa FCMW59099

Puterea arzatorului mare este de 2.9 kW, aceasta fiind destul de buna. Cea de care dispune arzatorul normal este de 1.75 kW, iar puterea arzatorului mic este de 1 kw. Puterea pe care o au este destul de mare pentru ca alimentele sa fie suficient de fierte.

Plita incorporabila Beko HIAG64225SX include si duze pentru GPL, acestea fiind indispensabile. Pe de alta parte, eficienta acestora este cu pana la 25%. Mai mult, trebuie spus ca timpul pe care il vei petrece in bucatarie va scadea cu pana la 35%. De asemenea, gazul folosit va fi cu pana la 17% mai putin gaz decat un arzator obisnuit.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila Beko HIAG64225SX este un produse de calitate, fara doar si poate. Se potriveste de minune pentru o locuinta mare unde se gateste in cantitati mari. Pretul sau este unul destul de bun, nefiind unul crescut.