Star Light 65DM7500

Cred ca nu toata lumea a auzit de brandul Star Light. Aceasta firma aduce produse din China, la niste preturi mici si le rebranduieste pentru Romania. Chiar daca pare o tactica un pic dubioasa, trebuie sa stii ca nu e nimic in neregula si ca in ultimii ani asa au aparut pe piata o multime de electronice si electrocasnice decente, la un pret foarte mic. Cu televizorul Star Light 65DM7500 (acum la un pret mai mic) situatia este insa alta.

Star-Light 65DM7500

Despre Star Light 65DM7500

Firma isi propune de aceasta data sa atace categorie medie sau chiar pe cea premium, pastrand insa preturile mici. Asadar, acesta nu este chiar un televizor de buget, dar tot ramane mai ieftin decat unul de firma, cu relativ aceleasi specificatii.

Star Light 65DM7500
Televizor Smart 4K UHD LED Star-Light, 165cm, 65DM7500

Star Light 65DM7500 are rezolutie 4K

In sine, rezolutia 4k UHD nu mai inseamna nimic iesit din comun, fiind sute de televizoare care au astfel de caracteristici. Daca insa ne uitam la faptul ca televizorul este de diagonala mare, costa relativ putin si e de la o firma fara prea mari pretentii, aceasta tehnologie incepe sa dea foarte bine. Imaginea este mai clara acum, numarul de pixeli fiind de patru ori mai mare decat la full HD. Este adevarat ca lui Star Light 65DM7500 ii si lipsesc unele caracteristici, asa cum e HDR-ul, dar nici nu ii poti reporsa prea multe. Ecranul e un Led normal, de calitate rezonabila si la fel e si imaginea. Asadar, imbunatatirea e vizibila fata de un televizor standard, dar nu se compara chiar cu ce ofera LG sau Samsung.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Asa cum spuneam, Star Light 65DM7500 are o diagonala generoasa, de 165 cm. Asadar, acesta este unul dintre cele mai mari televizoare pe care le poti gasi la acest pret, iar rezolutia doar completeaza si mai bine aceasta combinatie. Ca design, aparatul nu e cine stie ce. Se incadreaza in normele moderne, dar nu nici la fel de subitire, nici nu e construit din materiale la fel de bune ca unul premium. Stativul cu picioare e ok, desi nici el nu arata grozav. Dar luand in considerare pretul, parca totul este deja prea mult, deci chiar nu prea ai ce sa zici de rau. E un televizor a carui apreciere depinde de gusturile fiecaruia si de asteptari, dar daca te raportezi corect, nu are cum sa te dezamageasca.

Chiar si asa, trebuie sa recunosc si ca sunetul este cam slab si nu foarte exact. Difuzoarele sunt de cate 8 W, ceea ce e putin raportat la diagonala. Si chiar daca vrei sa cumperi un sistem sonor, aceasta investitie nu face o casa buna cu pretul televizorului. Pe de-o parte, te bucuri de el pentru ca e ieftin, dar de cealalta parte, trebuie sa dai bani in plus. Bineinteles, poti trece pentru acest aspect si sa il folosesti doar cu difuzoarele sale, dar experienta nu va fi la fel de grozava.

Un sistem de operare ok

Star Light 65DM7500 este si un model smart, lucru de asteptat daca ne uitam la nivelul general de calitate. Acesta utilizeaza sistem de operare Android, acelasi pe care il intalnim si la Sony. Din acest punct de vedere, totul e bine si am apreciat foarte mult prezenta unui sistem respectabil. De cealalta parte, nu vorbim despre cel mai bun sistem de pe piata. Android-ul are scaparile sale si la Sony, deci nu ne putem astepta ca aici el sa functioneze perfect. Numarul de aplicatii e suficient, dar ele se incarca mai greu (procesorul televizorului nu e nici el foarte puternic) iar interfata e cam alambicata. Asadar, nu e sistemul perfect, dar e foarte bine ca exista.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Internetul ramane una dintre principalele surse de imagini 4K autentice, iar cealalta e reprezentata de dispozitivele externe. Star Light 65DM7500 are trei intrari USB si tot trei HDMI, deci se poate conecta in bune conditii si stick sau HDD, dar si aparate Blu-Ray player. De asemenea, poti folosi mouse si tastatura pentru a te bucura mai usor de functiile smart.

Concluzii

Star Light 65DM7500 este un televizor bun pentru unii cumparatori si slab pentru altii. Daca ai pretentii la un model premium, atunci nu ar trebui sa te apropii de acesta. In schimb, daca vrei un aparat mare, 4K, smart si la un pret mic pentru toate acestea, atunci el devine recomandat. Nu e de o calitate generala senzationala, dar ce ofera o face foarte bine, chiar surprinzator.

8 Total Score
Star Light 65DM7500, un televizor ieftin, dar care tinteste sus

Poti alege acum un model cu diagonala de 165, smart si rezolutie UHD la cel mai bun pret de pe piata. Vezi aici specificatiile lui Star Light 65DM7500

PROS
  • Raport calitate pret imbatabil
  • Diagonala de 165 cm
  • Rezolutia 4k
  • Sistemul de operare Android
CONS
  • Design-ul si materialele sunt banale, mai curand ieftine
  • Sunetul e slab raportat la diagonala generoasa
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply