Star Light 55DM5510

Star Light continua sa arata ca producatorii de buget sunt si ei gata sa vina cu niste televizoare care se ridica un pic este medie, macar din unele puncte de vedere. Ele nu vor impresiona niciodata cu adevarat, dar cand nu iti permiti sau nu are rost sa investesti prea mult intr-un televizor, ele devin alegerea perfecta si cea mai avantajoasa din punct  de vedere financiar. Star Light 55DM5510 (vezi aici la ce pret este disponibil) este genul de televizor care vine cu cateva caracteristici surprinzatoare. Per total, acesta este putin spectaculos, dar cam toate caracteristicile sale sunt decente si tot pachetul are un pret atractiv pentru cei fara pretentii.

Star-Light 55DM5510

Despre Star Light 55DM5510

Atunci cand spun ca design-ul lui Star Light 55DM5510 este unul clasic, ma refer la faptul ca e clasic pentru televizoarele din ziua de astazi. Acesta este model LED, relativ subtiri, dar totusi se vede diferenta in comparatie cu un aparat de brand mare. Constructia este mai putin eleganta si mai ieftina, mai ales in prinvinta materialelor.

Star Light 55DM5510
Televizor LED Star-Light, 140 cm, 55DM5510, Full HD

Star Light 55DM5510 are o rezolutie Full HD si design clasic

Acesta este un televizor de baza si nu impresioneaza vizual, dar nici nu a fost facut pentru asa ceva. Cat despre diagonala, este una destul de generoasa. Un televizor de 140 cm devine deja unul potrivit pentru living, iar acesta isi gaseste cel mai bine locul intr-o astfel de camera. In mare, as spune ca televizorul este bun pentru niste persoane mai in varsta. Aspectul conteaza mai putin, ecranul e mare, deci nu vor fi probleme cu scrisul, iar interfata e foarte simpla.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Asa cum spuneam, Star Light 55DM5510 se prezinta cu o rezolutie full HD. Desi nu e 4K (si firma are si astfel de modele, dar mai scumpe), aceasta ofera totusi o imagine buna, clara si cu plina de culori vii. Bineinteles, toate aceste caracteristici trebuie sa fie luate ca atare si nu comparate cu ceea ce ofera Samsung sau LG la televizoare de aceeasi marime. Este adevarat ca astfel de televizoare sunt superioare, dar pot ajunge sa coste si de doua ori mai mult, desi si acesta ajunge sa fie o alegere inteleapta daca nu ai prea multi bani la dispozitie. Oricum, canalele HD se vad decent, iar televizorul iti ofera sansa de privi si alte continuturi, lucru la care vom reveni.

Din punct de vedere sonor, Star Light 55DM5510 sta asa cum o fac multe modele ieftine sau chiar mid-range din clasa lui. Acesta are doua difuzoare de 10 W, ceea ce intalnim si alte televizoare. Numarul functiilor audio este mai redus, dar in general, sunetul e corect. Nu iese prea tare in evidenta si nu vei avea parte de o experienta de 5 stele, dar tot poti ajunge la vreo 3.

Nu exista functii smart, dar din punct de vedere multimedia, totul e ok

Este de asteptat ca un astfel de televizor sa nu aiba functii smart, iar Star Light 55DM5510 nici nu surprinde. Ma rog, exista modele care sunt smart, dar acestea sunt si mai mici. Deci nivelul de dezvoltare tehnologica se completeaza oarecum cu marimea si cu pretul. In acelasi timp, daca vrei sa ai acces la alte filme decat cele de la TV, Star Light 55DM5510 se poate conecta cu un stick (televizorul are un port USB, dar cum nu e nevoie de mouse sau tastura, acesta e suficient) dar si cu un posibil DVD/Blu-Ray player (are trei intrari HDMI, suficiente si pentru un sistem sonor. Si pana la urma, daca nu esti foarte implicat in legatura cu noile aparitii tehnologice sau cumperi televizorul pentru cineva care nu este, atunci faptul ca e simplu de folosit poate sa vina ca o veste foarte buna.

Concluzii

Star Light 55DM5510 este un televizor destinat unui public foarte bine determinat (la fel cum sunt si cele mai moderne de pe piata). Pretul sau scazut il face o tinta perfecta pentru cei cu buget redus, dar daca pe tine te intereseaza doar programul tv si poate un film din cand in cand, nici nu e nevoie de mai mult.  Din acest punct de vedere, televizorul livreaza o experienta buna. Poate sa fie considerat banal de unii, dar e bine ca piata ne ofera si astfel de variante. E perfect pentru persoane mai in varsta si mai putin la zi cu tehnologia,  dar si pentru cei care pur si simplu nu sunt interesati de noile aparitii.

7.5 Total Score
Star Light 55DM5510, un televizor simplu si ieftin, dar cu multe calitati

Un televizor decent ca si functii, imagine si design dar foarte atragator ca si pret, Star Light 55DM5510 poate fi o alegere inteleapta pentru cei cu buget modest

PROS
  • Pret scazut in raport cu diagonala
  • Diagonala de 140 cm
  • Rezolutia full HD si un sunet decent
CONS
  • Mult plastic ieftin
  • Televizorul e simplu, ceea ce poate fi si un plus, dar si un minus
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply