Samsung NZ64M3NM1BB/UR

Va aflati in cautarea unui model de plita electrica, rapida, eficienta si cu un design atractiv? Atunci un model incorporabil precum Samsung NZ64M3NM1BB/UR este exact ceea ce aveti nevoie. Foarte multi posesorii ai acestui dispozitiv s-au declarat extrem de multumiti de achizitia efectuata, rezultand astfel, o bucatarie moderna, cu stil. Si iata de ce. (vezi oferta de AZI)

Despre Samsung NZ64M3NM1BB/UR

Fiind vorba de un model incorporabil, trebuie sa va aducem in vedere faptul ca plita sta bine la capitolul integrare. Ea se poate aseza in mobilierul bucatariei, reusind sa confere armonie intregului loc. Ba mai mult, exista persoane care spun ca ele nu au prea mult timp de gatit, astfel ca nu au nevoie de cuptor, ci se multumesc doar cu o plita eficienta. In cazul in care doresc sa-si extinda activitatea gastronomica, ele vor apela la un cuptor incorporabil.

LG 49LJ594V
Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49LJ594V, Full HD

In ceea ce priveste aspectul, modelul Samsung NZ64M3NM1BB/UR sta foarte bine la acest capitol. Plita arata bine si are vine imbracata intr-o culoare speciala si eleganta: negru. Dimensiunile sunt potrivite, fiind vorba de 11.5 x 59 x 52 cm. Greutatea este ceva mai mare decat in cazul modelelor de plite obisnuite, ajungand la 10,6 kg.

Despre Samsung NZ64M3NM1BB/UR

Plita incorporabila Samsung NZ64M3NM1BB/UR – un model care arata foarte bine

Citeste si despre Kenwood Prospero KM286

Fiind vorba de tehnologia Samsung, este firesc sa avem un model de plita nu doar elegant, ci si foarte eficient. Astfel, dispozitivul care a rezultat prin implementarea unor tehnologii noi, este o plita electrica, menita sa-si faca treaba foarte bine. Iar unul dintre principalele sale atuuri este faptul ca ea este foarte rapida. Practic, incalzirea, fierberea sau prajirea alimentelor dureaza mult mai putin decat in cazul celorlalte tipuri de plite.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Desigur, trebuie sa precizam faptul ca plitele electrice consuma mai mult decat cele pe gaz. Insa, chiar si asa, nu putem spune ca factura la energie electrica va deveni dintr-o data o povara. Consumul este unul pe care l-am putea cataloga drept rezonabil.

O dovada a modernitatii produsului este indicatorul de caldura reziduala. Aceasta arata atunci cand plita este gata pentru a a aseza vasele cu alimente, indiferent ca este vorba de incalzire, prajire sau fierbere. Iar in cazul in care utilizatorul are nevoie de coacere, este recomandata achizitionarea unui cuptor. Eventual, un model la fel de elegant precum plita pe care o prezentam si noi in acest material.

Citeste si despre Hansa BHI68303

Puterea arzatoarelor variaza intre 2,35 si 2,6 kW in cazul arzatoarelor mari si 1,25 si 1,5 kW in cazul celor mici. Vorbum de un total de 4 arzatoare bune, care se incalzesc foarte usor, generand un timp de asteptare aproape de zero.

In cazul in care utilizatorul ridica vasul in care se gatesc alimentele de pe suprafata plitei, aceasta se inchide singura. Un alt atribut bun, ce nu trebuie trecut cu vedere, este functia de protectie a copiilor, care blocheaza plita pentru ca aceasta sa nu poata fi folosita fara acordul lor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Referitor la pret, fiind vorba de Samsung NZ64M3NM1BB/UR, acesta este ceva mai ridicat. In orice caz, este vorba de un model de plita electrica, cu nu mai putin de 9 trepte de viteza. Astfel, este firesc ca pretul sa fie mai mare decat in cazul modelelor mai simple.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply