Hansa FCGW510009

Pentru familiile care isi cauta un aragaz pentru locuinta lor avem o veste buna. Mai ales daca vor si ceva traditional. Este vorba despre un model din gama Hansa, destul de modern: Aragaz Hansa FCGW510009.(oferta de AZI aici)

Despre Hansa FCGW510009

In ceea ce priveste design-ul acestui model trebuie spus ca este de culoare alba, ceea ce insemna ca se va asorta incaperii. De asemenea, dimensiunile (l x L x A) sunt de 85 x 50 x 60, acestea fiind standard si tocmai bune pentru a incapea in locul dorit. Suprafata de gatit este si ea destul de mare, astfel ca veti putea folosi si vase care au si dimensiuni mai mari pentru a gati. Greutatea pe care o are acesta este si ea de 35 kg, ceea ce este destul de bine. In dotarea sa mai include si un maner ergonomic, ce include un suport pentru a aseza prosoapele, dar este si usor de utilizat.

Alimentarea plitei acestui aragaz se realizeaza pe baza de gaz, ceea ce este un plus pentru cei care prefera gatitul la flacara. Arzatoarele sale sunt in numar de 4 ceea ce inseamna ca este un exemplar tocmai bun pentru cei care fac parte din familiile numeroase.

Despre Hansa FCGW510009

Aragaz Hansa FCGW510009 – caracteristici tehnice demne de luat in calcul in vederea achitionarii

Citeste si despre Royalty Line

Despre acest aragaz mai trebuie spus ca include si siguranta, ceea ce inseamna ca va va oferi protectie in privinta diverselor incidente care s-ar putea intampla. Astfel, arzatoarele sale sunt: un arzator mic, un arzator mare, precum si 2 arzatoare normale. Gratarul sau este tocmai bun intrucat va sustine vasele in care veti depozita alimentele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragazul Hansa FCGW510009 beneficiaza de un cuptor a carui aprindere este tot pe baza de gaz. De asemenea, are si functia de iluminare, ceea ce inseamna ca va oferi o vizibilitate mai buna pentru alimente. Trebuie mentionat faptul ca, in cazul in care, se va stinge flacara arzatorului din diferite motive, acest model va opri alimentarea instant pentru ca dumneavoasra sa ramaneti in siguranta.

Accesoriile acestui aragaz ce face parte din gama Hansa sunt tava precum si tava plata Proccok. Din componenta sa mai face parte si sertarul inferior pentru vase ceea ce inseamna ca veti avea unde sa le asezati pentru ca mancarea sa se prepare cat mai bine. De asemenea, clasa de energie de care beneficiaza acest model de aragaz este A, ceea ce inseamna ca este destul de eficient.

Citeste si despre Indesit DFG15B10

Aragazul Hansa FCGW510009 are si o lampa pozitionata in spatele cavitatii cuptorului. Astfel, aceasta va garanta o vizualizare cat se poate de buna a alimentelor. Beneficiaza si de o suprafata care este emailata, ceea ce inseamna ca va facilita curatarea acestuia. Veti scapa de

Pe usa cuptorului inclus de acest aragaz veti gasi mai multe retete, astfel incat sa puteti pregati diverse alimente intr-un mod cat mai corect. Aceste informatii sunt referitoare la temperatura, dar si la timpul de preparare al diverselor preparate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Hansa FCGW510009 este un aparat demn pentru bucataria unei familii numeroase, care va va ajuta sa pregatiti alimentele cat mai sanatos si eficient. De asemenea, se potriveste in aproape orice incapere datorita dimensiunilor sale standard.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply