Gorenje GN51101AW

Un aragaz pentru gatit nu este intotdeauna usor de gasit. Mai ales se cauta un model cu o suprafata ceva mai mare, respectiv cu 4 arzatoare pentru cei carora le place sa gateasa sau doar au nevoie pentru familie. Desigur ca, rezultatele culinare sunt cele care va interseaza atunci cand cumparati un astfel de aparat electrocasnic, tocmai de aceea, noi va putem recomanda un model care sa merite achizitionat, acesta fiind aragazul Gorenje GN51101AW. (oferta de AZI aici)

Despre Gorenje GN51101AW

Acest exemplar ce face parte din gama Gorenje este un model de culoare alba si cu o greutate de 35 kg. Nu trebuie uitat nici faptul ca acesta are o latime de 50 cm, aceasta fiind destul de buna. Mai mult, dimensiunile (l x Lx A) de care beneficiaza acesta sunt de 85 x 50 x 60.5 cm, ceea ce il fce usor de depozitat intr-un loc.

Despre usa aragazului Gorenje GN51101AW trebuie mentionat faptul ca are o temperatura ceva mai joasa, astfel ca, veti fi protejat sa nu va ardeti la mana. Stratul triplu UltraCoolDoors (UCD) este cel care va conferi acest avantaj demn de luat in considerare.

Despre Gorenje GN51101AW

Aragaz Gorenje GN51101AW – cum se prezinta din punct de vedere intern

Citeste si despre Bosch SMS46KW01E

Despre plita acestui aragaz din gama Gorenje trebuie specificat ca are o alimentare pe baza de gaz. De asemenea, arzatoarele sale sunt de 4, precum multe modele potrivite celor care gatesc cantitati mai mari de mancare, precum si mai divers. Cele 4 arzatoae ale sale sunt de tipurile: 1 arzator mare, un arzator mic si 2 arzatoare normale.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Puterea arzatorului mare din dotarea acestui aragaz este de 2.7 kW, ceea ce inseamna ca va oferi puterea necesara pentru a fierbe alimentele asa cum trebuie. De asemenea, arzatorul mic are si el o putere de 1 kW, pe care il puteti folosit pentru a pregati alimente de care aveti nevoie destul de repede. Arzatorul normal beneficiaza de o putere de 1.75 kW. Nu trebuie uitat nici faptul ca aragazul Gorenje are un gratar util pentru a sprijini vasele si pentru a le proteja de flacara.

Suprafata de tip eco email a aragazului Gorenje GN51101AW este una care va va scuti destul de mult munca in plus, intrucat datorita acesteia aparatul se va curata mai usor. Astfel, acesta se va curata usor, ceea ce este o veste buna pentru gospodinele care s-au saturat sa curete mereu aragazul de grasime si urme de mancare.

Citeste si despre Bosch POH6B6B10

Aragazul Gorenje GN51101AW detine un cuptor, care va va ajuta sa pregatiti diverse mancaruri cat mai sanatoasa, dar si pentru a oferi oaspetilor preparate sofisticate. Acesta are o capacitate de 55 l, fiind destul de mare.

Cuptorul dispune de un capac metalic, ce se curata usor, precum si o tava in care sa puteti gati alimentele. Despre finisajul usii acestuia trebuie spus ca este din sticla prin care puteti venea mai bine stadiul alimentelor acestuia.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Gorenje GN51101AW este un produs ce include caracteristici destul de bune, astfel incat, dumneavoastra sa puteti prepara mese delicioase fara griji. De asemenea, acesta are si un pret destul de bun, astfel ca, se poate spune ca merita cumparat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply