Star-Light FCF60RETRO

Aveti nevoie de un aragaz mixt pentru bucataria dumneavoastra? Solutia vine imediat. Acesta este un model modern cu multe functii bune: aragazul mixt Star-Light FCF60RETRO. (oferta de AZI aici)

Despre Star-Light FCF60RETRO

Culoarea acestuia este crem, ceea ce inseamna ca se va potrivi de minune bucatariei. Dimensiunile acestuia ( IxLxA cm ) sunt de 85 x 60 x 60 cm, acestea fiind destul de potrivite ca marime.

Aragazul mixt Star-Light FCF60RETRO are si o aprindere electrica, ceea ce inseamna ca se va aprinde ceva mai repede. Despre siguranta pe care o are acesta este necesar de spus ca va va feri de eventualele accidente la care este puteti fi predispus. Capacul inclus de acesta este de sticla, ceea ce inseamna ca se va curata destul de usor.

Despre Star-Light FCF60RETRO

Aragazul mixt Star-Light FCF60RETRO – precizari ce fac referiri la partea interna

Citeste si despre Daewoo Retro KOR-6LBRC

Un prim detaliu important despre acest aragaz este acela ca include o alimentare a plitei pe baza de gaz. De asemenea, numarul arzatoarelor acestuia este de 4, despre care trebuie spus ca sunt utile pentru a fi folosite de o familie numeroasa. Un aragaz cu 4 arzatoare se potriveste si pentru cei care gatesc din pasiune, astfel ca, veti avea nevoie de un astfel de model pe care sa puteti prepara mai multe feluri de mancare in acelasi timp, acesta fiind un alt avantaj al acestui tip de aragaz.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Arzatorul mare din componenta sa este cel care se potriveste pentru gatitul supelor, la mancarurilor care necesita mai mult timp de fierbere sau al celor pe baza de carne. Mai are un arzator mic, precum si 2 de tip normal. Nu trebuie uitat de puterea de care dispun acestea, pentru a va face o idee referitoare la rapiditatea cu care prepara acestea alimentele. Astfel, arzatorul mare are o putere de 2.6 kW, iar cel mic de 0.9 kW. De asemenea, arzatorului normal ii revine o putere de 1.55 kW. Mai trebuie spus ca acesta are un gratar din fonta, ceea ce inseamna ca este unul rezistent.

Aragazul mixt Star-Light FCF60RETRO are un cuptor ce include grill, ceea ce reprezinta un avantaj intrucat puteti pregati alimente cat mai sanatos, dar si divers. De asemenea, carnea abia asteapta sa fie gatita pe rotisorul pe care il are acesta, despre care trebuie spus ca este un mare plus.

Citeste si despre AEG FFB53610ZM

Alimentarea cuptorului este de tip electric, astfel incat acesta va putea pregati alimentele ceva mai repede. In privinta capacitatii trebuie spus ca este de 62 l, ceea ce inseamna ca veti putea gati destul de multe alimente. Mai mult, timerul pe care il are acesta este de tip analogic. Nu trebuie uitat nici faptul ca acest exemplar beneficiaza de iluminare pentru ca alimentele sa fie preparate tocmai bine.

Cuptorul aragazulului mixt Star-Light FCF60RETRO dispune de convectie aer fierbinte, astfel ca pueti prepara carnea si alte alimente cat mai sanatos. De asemenea, acesta dispune si de incalzire inferioara, precum si de incalzire superioara, ceea ce inseamna ca este un model potrivit si pentru prepararea prajiturilor. Tot cuptorul mai are si o tava pentru gatit precum si un sertar inferior pentru vase. Nu ii lipseste nici gratarul. Alte componente ale sale sunt si: gratarul plitei din fonta, manerul pentru usa si butoanele din bronz. Cablul electric are si el o lungime de 1.5 m, iar butoanele include protectie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul mixt Star-Light FCF60RETRO isi merita banii, fiind un model cu dotari moderne si pregatit sa va ajute in bucatarie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply