Zanussi ZCG210U1WA

Pentru cei care prefera gatitul la cuptor pe baza de gaz avem o veste buna. Va recomandam un model care garanteaza performanta gatitului, fiind o optiune buna pentru oricine isi doreste un astfel de aparat electrocasnic. In acest caz va recomandam aragazul Zanussi ZCG210U1WA. (oferta de AZI aici)

Despre Zanussi ZCG210U1WA

Culoarea acestui exemplar este albul, ceea ce reprezinta un avantaj, chiar daca nu pare asa. Asta pentru ca se va asorta de minune in bucataria dumneavoastra, indiferent de stilul pe care il are acesta. Marimea sa va fi una destul de buna, avand in vedere dimensiunile sale de 85 x 50 x 50 cm.

Recomandata celor care prefera gatitul pe gaz, acest model este tocmai bun intrucat beneficiaza de o astfel de plita care este alimentara pe un astfel de combustibil.

Despre Zanussi ZCG210U1WA

Aragaz Zanussi ZCG210U1WA – caracteristici ce tin cont de partea tehnica

Citeste si despre Samsung MS23F301TAS

De asemenea, trebuie mentionate si arzatoarele pe care le include, acestea fiind in numar de 4. In schimb, despre aprinderea acestora trebuie mentionat ca este de tip electric, ceea ce inseamna ca se va aprinde ceva mai usor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragazul Zanussi ZCG210U1WA are in dotarea sa si functia de siguranta, care nu trebuie sa lipseasa din dotarea niciunui aragaz, fiind cea care va proteja aparatul si pe dumneavoastra de diverse accidente. Arzatoarele sale sunt: 1 arzator mare, 1 mic si 2 normale pe care puteti prepara alimente asa cum va doriti.

Pentru arzatorul mare trebuie precizat ca are o putere de 2.6 Kw, aceasta fiind o putere destul de buna. De mentionat este si puterea pe care o are arzatorul cel mic include si el o putere de 1 kW. Cel normal va actiona cu o putere de 2 Kw. Trebuie spus si faptul ca acest cuptor are si functia pentru pizza, cu ajutorul careia veti putea prepara o pizza cat se poate de gustoasa.

Citeste si despre Beko HILG64220S

Un aspect important de precizat despre aragazul Zanussi ZCG210U1WA este faptul ca acesta are un cuptor care este alimentat pe baza de gaz. Aprinderea sa este electrica, fapt ca il va face usor de controlat. Important de precizat este si faptul ca are o capacitate de 61 l, ceea ce inseamna ca veti putea pregati destul de multe alimente la cuptor. Este prevazut si cu functia de siguranta, ceea ce reprezinta un mare plus pentru utilizatori.

Incalzirea inferioara pe care o are acest uptor ce apartine aragazului este importanta pentru ca se pot prepara alimente care necesita o astfel de incalzire. Capacul acestui aragz este realizat din metal, fiind destul de rezistent. Alte caracteristici care trebuie specificate despre acest model mai sunt si faptul ca include un orificiu de evacuare a aburului din cuptor, dar si usa cuptorului care este usor de curatat. Lungimea cablului electric este destul de mare fiind de 1.5 m.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Zanussi ZCG210U1WA este un model care va va ajuta sa pregatiti mancare sanatoasa si gustoasa. Este un produs de care veti avea nevoie cu siguranta in bucatarie, indiferent daca v-ati mutat de curand sau vreti sa schimbati vechiul aragaz cu unul nou. Pretul acestuia nu este unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply