Arctic AGM5501FL

Aveti nevoie de un aragaz care sa va ajute sa pregatiti alimentele cat mai sanatos, rapid si gustos? Noi avem o varianta buna pentru dumneavoastra pe care nu o veti refuza. Este vorba despre un model care se alimenteaza pe baza de gaz, acesta fiind un aspect cautat de cei care prefera acest mod de a prepara alimentele. Acesta este aragazul Arctic AGM5501FL.(oferta de AZI aici)

Despre Arctic AGM5501FL

Dimensiunile (l x L x A) pe care le prezinta acest exemplar sunt de 85 x 50 x 50 cm, aceasta fiind o marime destul de potrivita. De asemenea, greutatea sa este de 32 kg. Astfel ca, acesta se potriveste destul de bine in orice bucatarie, fie cea intr-un stil mai modern, fie intr-un stil traditional.

Despre acest model de aragaz trebuie mentionat faptul ca are o plita care se alimenteaza pe baza de gaz. Arzatoarele de care dispune modelul sunt de 4, ceea ce inseamna ca veti putea gati atat divers, cat si o cantitate ceva mai mare. Mai mult, aprinderea acestor arzatoare este una de tip electronic, aceasta fiind destul deusor de realizat.

Despre Arctic AGM5501FL

Aragazul Arctic AGM5501FL – cum se prezinta din punct de vedere al partii interne?

Citeste si despre Samsung GW711K-B

Aagazului din gama Arctic nu ii lipseste nici siguranta, ceea ce inseamna ca va oferi protectie in cazul in care flacara se va stinge din diverse motive. Arzatorul mare al acestui aragaz este de mare importanta intrucat va va ajuta sa pregatiti ceva mai multe alimente, precum si mai rapid, acesta avand si cea mai mare putere de alimentare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Arzatorul mic este potrivit pentru a praji oua, a face cafeaua si alte tipuri de preparate care nu necesita mult timp. Aragazul Arctic AGM5501FL mai are si 2 arzatoare normale potrivite pentru a pregati destul de multe alimente, ceea ce reprezinta un mare plus. Acest model este o alternativa destul de buna, avand in vedere faptul ca se face parte din gama Arctic, aceasta fiind una destul de buna.

Cu functia Safety Plus pe care o incorporeaza acest model, trebuie spus ca veti fi protejat de accidente. Acest cuptor prezinta siguranta, care poate fi considerat un plus. O alta caracteristica a sa este cea de iluminare, ceea ce este un alt avantaj intrucat puteti sa monitorizati prepararea mancarii mai usor.

Citeste si despre Review-uri si pareri despre aragazuri

Accesoriile cu care este echipat aragazul Arctic AGM5501FL exemplarul sunt capacul sau, care va proteja arzatoarele atunci cand sunteti plecat de acasa, precum si tava. De asemenea, include si un gratar pe care sa puteti aseza vasele atunci cand incepe procesul de gatit. In ceea ce priveste latimea cablului acestui aparat trebuie spus ca este de 50 cm. Astfel, ca puteti sa il pozitionati oriunde vreti, intrucat distanta permite.

Aragazul Arctic AGM5501FL este un exemplar potrivit pentru cei care isi doresc sa gateasca pe baza de gaz, fiind un model care va proteja de accidente, intrucat prezinta si siguranta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Arctic AGM5501FL este un model care respecta criteriile referitoare la pregatirea alimentelor intr-un mod cat mai sanatos, acesta fiind un avataj pentru cei care il vor achizitiona. Pretul sau este unul destul de potrivit pentru caracteristicile pe care le ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply