Hansa BHI68303

Va doriti sa faceti din gatit o experienta mult mai rapida si eficienta?Atunci aveti nevoie de dispozitive capabile de a va sustine in acest sens. De exemplu, un model de plita care sa prepare mai usor alimentele poate fi exact ceea ce cauti. Drept urmare, v-am pregatit o recomandare de top: plita incorporabila Hansa BHI68303, un produs care merita toata atentia.(vezi oferta de AZI)

Despre Hansa BHI68303

Aceasta plita arata foarte bine. Ea reprezinta un model elegant, simplu, imbracat intr-o singura culoare si care se dovedeste foarte usor de curatat. Avand in vedere suprafata plana si culoarea neagra, plita se sterge usor, folosind un burete de vase si putin detergent. Asa ca uitati inca de pe acum de modelele de aragazuri enervante, pe care trebuie sa aplicati folie pentru a nu se murdari. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca acestea necesitau foarte multa apa pentru a putea fi curatate.

Dincolo de acest lucru, vorbim si de dimensiuni bune: plita are o latime de 56 cm si o inaltime de 49 cm.

Despre Hansa BHI68303

Plita incorporabila Hansa BHI68303 – un model cu inductie

Citeste si despre Samsung ME71A

Principalul atu al acestei plite este rapiditatea. Ea a fost proiectata special pentru a conferi utilizatorilor sai posibilitatea de a economisi timp pretios in bucatarie. Astfel, este suficient sa asezati vasul in care se prepara mancarea si sa puneti plita in functie. In scurt timp, mancarea va fi gata, preparata sau incalzita.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Procesul de productie al plitei este bazat pe inovatie, fiind dezvoltat de catre celebrii Schott. Astfel, toate plitele vitroceramice din gama Hansa nu includ metal sau arsenic. Acestea sunt confectionate din materiale ce nu afecteaza sub nicio forma mediul inconjurator, fiind reciclabile. Asa ca daca sunteti pasionati de ecologizare, modelul de plita prezentat va sustine principiile.

Plita incorporabila Hansa BHI68303 sustine siguranta. In timpul procesului de gatire al alimentelor, doar zona de gatit se incinge, in timp ce suprafata alaturata ramane rece. Dincolo de acest lucru, odata ce vasul este ridicat, zona de gatit se raceste si ea instant, pentru a preveni accidentele.

Citeste si despre Beko FSGT62130DXO

Glosorul este o caracteristica importanta a plitelor, oferind posibilitatea de reglare gradulala a puterii acestor modele. In felul acesta, utilizatorul beneficiaza de confort, iar mancarea este rapid preparata. Temporizatorul face si el parte din dotari si permite setarea pentru fiecare sectiune a plitei o durata de preparare de cel mult 99 de minute. In momentul in care perioada de timp setata expira, plita trimite un mesaj sonor de avertizare.

Functia Booster este foarte puternica, fiind destinata fiecarei sectiuni a plitei. Ea permite incalzirea zonei de preparare a alimentelor, iar mancarurile sunt gata mai rapid decat de obicei. Desigur, acest lucru se realizeaza respectand valorile nutritive ale zonelor de gatit. Functia Childlock insoteste si ea dispozitivul, fiind ideala pentru familiile cu copii mici. Ea intra in functiune pentru a preveni incidentele neplacute, plita putand fi folosita numai sub atenta supraveghere a adultilor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul plitei incorporabile Hansa BHI68303 nu este mare, ci este potrivit in totalitate dotarilor de care dispune. Trebuie tinut cont de faptulc a vorbimd e o plita care nu supraincalzeste vasele, ci lor le ofera temperatura necesara procesului de preparare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply