Arctic ARBG64120SX

Gatitul este mai usor, atunci cand in bucatarie se afla toate instrumentele si ustensilele necesare: de la un aragaz bun, pana la oale, linguri si desigur, ingrediente. Insa, pentru a te bucura de eficienta si rapiditate, ai nevoie de o alimente bine fierte, prajite sau incalzite. Iar acest lucru se obtine cu ajutorul unei plite de buna calitate, asa cum este plita incorporabila Arctic ARBG64120SX, adica modelul pe care ti-l vom prezenta si noi. (vezi oferta de AZI)

Despre Arctic ARBG64120SX

Ce ne impresioneaza cel mai mult la o prima vedere a plitei este aspectul. Astfel, aceasta vine cu o forma practica si un design cu tenta usor vintage. Pentru a intelege mai exact, vorbim de un model cu dimensiuni bune de 8.4 x 58 x 51 cm si o greutate de 7,6 kg. Acest lucru inseamna ca plita nu este nici foarte greu de transportat.

Vorbim de o plita cu alimentare pe baza de gaz, ceea ce inseamna o plita destul de economica. Desi alimentarea electrica este mai rapida in ceea ce priveste prepararea alimentelor, nici cea pe baza de gaz nu dezamageste utilizatorii, fiind mai ales economica. Astfel, daca va doriti o factura decenta la energia electrica, stiti ce aveti de facut.

Despre Arctic ARBG64120SX

Plita incorporabila Arctic ARBG64120SX – un model eficient si bun

Citeste si despre Zanussi ZCG512G1WA

In cazuil acestui model, vorbim de o plita cu butoanele pozitionate in partea dreapta, astfel incat ele sa confere comod si comoditate. Materialul folosit pentru confectionarea produsului este inox, ceea ce reprezinta o caracteristica menita sa treaca testul greu al timpului.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Modelul prevede aprindere, fiind genul de produs care nu solicita existenta unor metode alternative pentru realizarea acestui lucru precum chibriturile sau bricheta. Dintre dotarile produsului fac parte 4 arzatore, dintre care unul mare, doua obisnuite si unul mic. Cel mic este folosit atunci cand utilizatorul nu se grabeste foarte tare sau atunci cand doreste sa incalzeasca alimente. Desigur, arzatorul mic este ideal si pentru prepararea cafelei.

Sistemul Safety Plus este o dotare eficienta pentru acest produs, deoarece nu permite aparitia incidentelor neplacute, in cazul in care plita se stinge intamplator. Acest lucru este valabil mai ales in cazul persoanelor cu copii mici, dar si persoanelor care nu stiu sa foloseasca foarte bine tehnologia mai moderna.

Citeste si despre Indesit DFG15B10

Acestia din urma nu stiu sa foloseasca foarte bine dispozitivele si pot face ca flacara sa se stinga. In orice caz, avand in vedere ca plita prezentata nu include sistem de siguranta pentru copii, este recomandat ca ea sa nu fie lasata nesupravegheata. Cei mici se pot arde usor.

Pentru a conferi stabilitate in timpul procesului de prajire, incalzire sau fierbere, plita include si gratar. Acesta este genul de gratar obisnuit, asemenator cu cel al aragazurilor. In ceea ce priveste curatarea, modelul Arctic ARBG64120SX este o provocare. Plita nu include functii speciale de autocuratare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul acestui model de plita nu este mare, ci intra mai degraba in categoria celor modeste. Acest lucru se realizeaza deoarece dotarile plitei nu sunt multe, insa sunt suficient de rapide si eficiente. Pana la urma, vorbim de o plita cu alimentare pe baza de gaz.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply