Samsung LT32E310EW

Samsung este cel mai mare producator global de televizoare si anual are cele mai multe vanzari. Insa profitul urias pe care acestia il incaseaza nu se datoreaza doar modelelor mari si scumpe, ci si unora destinate celor care nu au atat de multi bani. Asadar, in oferta lor gasesti multe televizoare normale, la preturi mici. Cu toate acestea, trebuie sa fii si atent cand le cumperi, pentru ca unele dintre ele indeplinesc mai multe functii, ceea ce s-ar putea lasa cu vreo cateva nemultumiri. Azi vom vorbi despre Samsung LT32E310EW, pretul cu reducere fiind disponibil AICI.

Samsung LT32E310EW

Despre Samsung LT32E310EW

Acesta este unul dintre acele modele in cazul carora chiar trebuie sa te interesezi. Asta pentru ca vorbim despre un hibrid care functioneaza si ca monitor si ca televizor. Este adevarat ca mai toate tv-urile noi pot fi folosite in acest mod dual, dar in cazul acestuia functia de monitor pare sa o intreaca in importanta pe cea de televizor.

Samsung LT32E310EW
Televizor LED Samsung, 80 cm, LT32E310EW, Full HD

Si totusi, poate sa fie la fel de bine folosit si in acest scop. Asta il face sa fie un aparat un pic mai bizar, dar daca ai asteptarile potrivite de la el, atunci nu te va dezamagi in niciuna dintre cele doua instante.

Un televizor putin mai special

Incepand cu modul in care arata televizorul, din start se vad anumite diferente fata de unul normal. Mai exact, acesta nu este chiar la fel de subtire, mai ales in spate, in partea de jos. Asadar, pastreaza mai mult un aspect de monitor decat unul de televizor ultra modern.

Samsung LT32E310EW lateral

De asemenea, suportul este unul mai lat si nu contine picioruse asa cum o fac multe alte aparate de la Samsung. Acesta este insa un avantaj, pentru ca stabilitatea creste. Diagonala este insa una ok, in raport perfect cu banii pe care trebuie sa ii platesti. 80 cm nu e rau pentru un monitor si e decent si pentru un televizor, cel putin pentru unul pe care il vei monta in dormitor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor 

Rezolutia ecranului este full HD. Adevarul e ca am vazut si unele comentarii care spuneau ca e mai slaba, dar cred ca asta se datoreaza mai mult programului de la tv decat rezolutiei efective. Totusi, nici televizorul nu are un sistem de upscale senzational. Culorile sunt decente, dar unele dintre ele se vad destul de sters comparand cu ceea ce ofera un televizor premium. De asemenea, nivelul de negru se poate sa fie mai intens. Una peste alta insa, imaginea e relativ ok, mai ales luand in considerare pretul. Daca umbli si la setari, totul se va vedea si mai bine. In acelasi timp exista si functia picture in picture, asa poti vedea mai multe imagini deodata.

Sunetul este un pic mai bun decat ma asteptam. In continuare, nu e nimic special, dar cele doua difuzoare de 10 W isi fac treaba. Asadar, experienta vizionarii unui film sau a unui eveniment sportiv va fi una destul de completa (exista si modul sport, pentru fanii fotbalului si a celorlalte intreceri), atat pe plan vizual cat si pe plan auditiv. Nu este insa exclusa nici utilizarea unui sistem audio suplimentar, acestea montandu-se usor datorita sistemului HDMI integrat.

Si daca tot suntem la capitolul conectivitate, televizorul are doua intari HDMI, prin care se pot conecta controllere pentru jocuri, un sistem DVD sau Blue Ray si, asa cum spuneam mai sus, audio-video, dar si una USB, pentru stick-uri cu filme.

Vezi acum pret cu transport gratuit 

De asemenea, tot prin usb se poate face si conexiunea cu un alt dispozitiv  ( un card extern, spre exemplu) pentru a urma filme sau poze de pe acesta. Daca in cazul unor televizoare mai scumpe exista sistemul Mirror Cast, care conecteaza un gadget la tv prin wi fi sau bluetooth, aici lucrurile sunt mai simple si oarecum mai restrictive. Din pacate nu se poate pune problema de smart, lucru de asteptat la pretul cerut.

Concluzii

Una peste alta, Samsung LT32E310EW este un televizor ciudatel, dar totusi interesant. In primul rand, conteaza ca poate sa capete un rol dublu in casa ta. Fie il cumperi drept monitor, fie pentru a-l folosi ca televizor. As spune ca e un pic mai potrivit ca monitor, dar in acelasi timp este cam mare pentru asta. In schimb, functiile de televizor si le indeplineste bine, dar nu perfect. Totusi, are rezolutie full HD, sunet ok si se poate conecta usor la alte dispozitive. Nu in ultimul rand, este ieftin si cred ca pentru unii acest aspect conteaza foarte mult. Asadar,  e recomandat, dar numai daca vrei un televizor de baza, nu unul foarte modern.

8 Total Score
Samsung LT32E310EW, televizor/monitor decent

Atunci cand pentru camera de studiu iti doresti un televizor care poate fi utilizat si ca monitor, modelul Samsung LT32E310EW iti poate indeplini dorinta la un pret mic.

PROS
  • Are rol dual, de televizor si monitor
  • Rezolutie full HD
  • Pret bun
CONS
  • Imaginea este mai slaba ca la alte modele full HD
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply