Hotpoint HFC3B19X

Vase murdare sunt prezente in orice bucatarie sau mai bine spus in orice loc in care se gateste insa diferente majore apar atunci cand discutam despre modul de indepartare a murdariei de pe acestea. O prima varianta posibila si o prima solutie poate fi alegerea unui model Hotpoint HFC3B19X insa aceasta poate fi si cea mai buna solutie.(vezi reducerile de AZI)

Despre Hotpoint HFC3B19X

Optarea pentru o masina de spalat vase poate avea legatura cu partea in care doriti sa faceti economie de timp sau poate economie de resurse. In cazul unui model Hotpoint HFC3B19X putem vorbi si despre economie privind bugetul familiei intrucat nu este un model foarte scump.

Faptul ca este vorba si despre un model compact si clasic Hotpoint HFC3B19X inseamna ca nu trebuie incorporat in cadrul unui mobilier.

Despre Hotpoint HFC3B19X

O masina de spala Hotpoint HFC3B19X cu ce trebuie

Citeste si despre Arctic AROIE21300C

In prima parte a analizei masinii de spalat putem sa ne referim la pretul de achizitie insa acesta nu este unul problematic insa veti avea si partea de utilitate. Aceasta latura tine in prima faza de faptul ca veti avea o capacitate de incarcare de 13 seturi de vase iar asta poate sa insemne si faptul ca veti putea utiliza masina de spalat vase si in cadrul altor locatii decat bucataria unei locuinte.

Vezi acum pret cu transport gratuit

O astfel de capacitate de incarcare inseamna si prezenta unui anumit gabarit in ceea ce priveste instalarea si este vorba mai exact despre faptul ca veti avea nevoie de un spatiu pentru instalarea acestui model. Valoarea exacta a spatiului in care Hotpoint HFC3B19X trebuie asezata tine de inaltimea de 85 cm, de latimea si adancimea a caror valoare este de 60 cm insa sa nu uitam de ceea ce inseamna deschiderea usii si incarcare sau descarcarea vaselor.

Cei care poate vor sa spele vasele la sfarsitul unei zile si astfel dimineata acestea sa fie curate si uscate pot sa apeleze la functionarea nocturna a acestui model. Nivelul de zgomot pe care il poate produce in timpul functionarii este unul maxim de 49 dB ceea ce nu este foarte deranjant sau problematic.

Citeste si despre Hansa FCMX68209

Dupa partea de spatiu ocupat si partea de capacitate de incarcare putem sa vedem si partea de functionare efectiva si de elementele care participa pentru obtinerea unei eficiente sporite. In privinta claselor de eficienta la uscare sau la spalare veti avea parte de pozitionarea in clasa de eficienta A.

Pentru controlul functionarii acestui model veti avea ceea ce inseamna panoul electronic dar si disponibilitatea unui numar de 5 programe pe care sa le folositi si intre care veti avea unul care sa se plieze functie de nivelul de murdarire al vaselor. Revenind la partea de consum de resurse aferente utilizarii acestui model veti avea pentru partea de apa un consum de 11l/ ciclu de spalare iar la partea de energie electrica consumul este unul de 1.04kW/ ciclu de spalare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Aspectul si utilizarea poate nu sunt prioritare in ceea ce priveste acest model insa prioritar poate sa fie faptul ca Hotpoint HFC3B19X este eficienta si din perspectiva consumului de energie iar asta se vede prin pozitionarea in clasa A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply