Indesit TDFP 57BP96 EU

Pentru fiecare activitate pe care trebuie sa o desfasurati in locuinta exista unele elemente pe care le puteti utiliza astfel incat viata voastra sa fie una mai usoara si mai placuta. Pentru partea in care este vorba despre gatit si despre a manca fara a purta de grija vaselor puteti trece la alegerea unui model precum Indesit TDFP 57BP96 EU.(vezi reducerile de AZI)

Despre Indesit TDFP 57BP96 EU

O masina de spalat vase precum este acest model Indesit TDFP 57BP96 EU inseamna si posibilitatea de a castiga unele resurse importante pentru voi si unde putem trece si timpul. Prin utilizarea masinii de spalat vase veti avea cu siguranta mai mult timp pe care sa il petreceti alaturi de cei dragi voi sau de musafiri.

Sony Bravia 55XE8505
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 138.8 cm, 55XE8505, 4K Ultra HD

Exista si unele opinii sau pareri comform carora un astfel de element inseamna si mai putina apa utilizata insa putem trece pe lista de avantaje si partea de igienizare a vaselor si de uscare fara nici un fel de probleme.

Despre Indesit TDFP 57BP96 EU

Indesit TDFP 57BP96 EU unde trebuie

Citeste si despre Beko DIN28430

Partea de aducere in slujba voastra poate fi o probleme pentru cei a caror locuinta este una mai redusa ca si suprafata si asta de regula pentru cei care stau intr-un apartament mai redus. Partea de pozitionare efectiva inseamna alocarea unui loc pentru instalarea Indesit TDFP 57BP96 EU de 82 cm in inaltime, 60 cm pentru latime si tot 60 cm si pentru adancime.

Vezi acum pret cu transport gratuit

La partea de asezare mai poate conta si aspectul privind deschiderea usii acestui model pentru a incarca si descarca vasele pe care le utilizati sau pe care doriti sa le spalati. In privinta legaturii dintre dimensiune si spalarea vaselor veti avea ceea ce inseamna partea de capacitate de incarcare a acestui model si mai exact posibilitatea de a spala pana la 14 seturi de vase.

Cu o astfel de capacitate de spalare nu trebuie sa va sperie ceea ce inseamna posibilitatea ca un astfel de model de masina de spalat sa fie prezenta in cadrul unui local. Functie de capacitatea de spalare putem sa avem si partea de consum de resurse aferente functionarii masinii de spalat vase si asta poate incepe de la cei 12l/ ciclu de spalare si de 3360l mediu anual.

Citeste si despre Arctic AGM5501FL

Pentru partea de energie electrica putem sa vorbim despre consumul mediu anual de pana la 265 kWh sau despre faptul ca masina se pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A++. Pozitionari putem avea si pentru partea de eficienta la uscare sau la spalare si este vorba mai exact despre clasa de eficienta energetica A.

Toate pozitionarile sau evaluarile eficientei acestui model se mai pot lega si de ceea ce inseamna programele disponibile pentru a le utiliza sau functiile pe care le ofera. Este vorba despre prezenta unui program de spalare intensiva, veti avea un program de spalare Bio/ Eco, unul de prespalare dar si un program de spalare rapida.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Mai aveti de vazut si posibilitatea de a spala mai putin cu Indesit TDFP 57BP96 EU si asta pentru ca are optiunea de spalare pe jumatate incarcata iar ca sa asezati toate vasele va putei ajuta de cosul reglabil pe inaltime.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply