Hansa FCCW69209

V-ati saturat sa cautati un model de aragaz electric bun pe piata si nu gasiti? Noi va oferim un exemplar care sa nu va dezamageasca. Acesta este chiar aragazul electric Hansa FCCW69209.(vezi disponibilitatea)

Despre Hansa FCCW69209

Este necesar de precizat faptul ca acest model este de culoare alba. Aceasta se curata destul de usor daca este ales deterentul potrivit. Astfel ca nu trebuie sa faceti griji din acest punct de vedere. Greutatea sa este de 47 kg, iar clasa de eficienta energetica este A. Acest are dimensiunile (IxLxA cm) de 85 x 60 x 60 cm, ceea ce este un mare avantaj.

Acest model de aragaz are o plita electrica, aceasta fiind una cat se poate de potrivita pentru a prepara alimentele cat mai bine. Aragazul electric Hansa FCCW69209 are 4 arzatoare pe care veti prepara alimentele. Dintre acestea, 2 arzatoare sunt mici, unul este mare, iar celalalt este mic. Despre arzatorul cel mare trebuie spus ca functioneaza pe baza unei puteri de 2.3 Kw. Cele mici detin o putere de 1.2 kW, iar a celui normal este de 1.8 kW.

Despre Hansa FCCW69209

Aragaz electric Hansa FCCW69209 – despre utilizarea si functiile sale

Citeste si despre Heinner HMW-20MBKSS

Cuptorul de care dispune acest aragaz include si un grill, fiind o functie dorita de multi utilizatori. Acesta se alimenteaza electric, ceea ce inseamna ca isi va face treba cum trebuie intrucat se va

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Capacitatea generoasa de care dispune acesta este de 65 l, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru familiile unde gateste destul de des la cuptor si care prefera mancaruri sofisitcate, dar si sanatoase.

Aragazul electric Hansa FCCW69209 are un cuptor care dispune si de un ventilator. Acest ventilator este util pentru ca directioneaza aerul cand spre toate zonele alimentelor, astfel incat acestea sa fie preparate cat mai bine. Este nelipsita si incalzirea inferioara, precum si cea superioara, care sunt indicata in cazul prepararii alimentelor care necesita o coacere mai accentuata. In plus, ofera si cateva retete pe care le veti gasi pe usa acestuia. De aici va veti putea inspira pentru a pregati diverse feluri de mancare.

Citeste si despre Hansa BHGS61139

Acest model are 2 tavi plate, precum si o tava adanca Procook (Tip fagure). Cuptorul acestuia este unul care detine si un gratar. Alte functii ale acestuia sunt: cele 10 moduri de gatire, email-ul utile pentru curatarea usoara, dar si plita din sticla vitroceramica. Acest model nu include cablul de alimentare. In schimb area un sertar pe ghidaje cu roti.

In concluzie, aragazul electric Hansa FCCW69209 este un aparat electrocasnic demn de luat in considerare pentru o achizitie, intrucat intruneste conditiile demne de luat in considerare. Pretul sau este unul pe masura avantajelor pe care le ofera. Programatorul Ts este cel care va monitoriza prepararea alimentelor, astfel incat sa se preparare asa cum trebuie. Convectie cu aer fierbinte 3D este o tehnica nou intalnita. Aceasta va impiedica formarea zonelor fierbinti, fiind cel care va distribui aerul cat mai uniform. Avand sticla reflexiva, aceasta va impiedica imprastierea caldurii in afara acestuia.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul electric Hansa FCCW69209 are functiile necesare care il recomanda pentru a fi achizitionat. Pretul sau este unul destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply