Hansa FCEB53000

Un aragaz electric este printre preferintele multora din ziua de azi. Astfel, pentru cei care isi doresc un model care sa ofere cat mai multe beneficii, iar mancarea sa fie una sanatoasa si cat mai bine gatita, un astfel de model este exact ceea ce trebuie. Un model dintre acestea este si aragazul electric Hansa FCEB53000. (vezi disponibilitatea)

Despre Hansa FCEB53000

Acest model este de culoare maro, ceea ce inseamna ca se potriveste in orice fel de incapere, aceasta fiind o culoare care confera un aspect inedit in orice incapere. Dimensiunile (IxLxA cm) acestui model sunt de 85 x 50 x 60 cm. De asemenea, are si o greutate de 40 kg, astfel ca trebuie sa tineti cont atunci cand il veti deplasa dintr-un loc in altul.

Pentru familiile moderne care isi doresc in bucataria lor un aragaz electric, Hansa va ofera o optiune. Acesta are plita electrica si 4 arzatoare. Acestea sunt 2 mici si 2 normale, despre care trebuie spus ca se potrivesc pentru pregatirea alimentelor, care nu necesita prea multa fierbere. Astfel, acestea au si un gratar pentru sustinerea vaselor de diverse dimensiuni.

Despre Hansa FCEB53000

Aragaz electric Hansa FCEB53000 – ce caracteristici tehnice are in componenta sa

Citeste si despre Bosch SMS46KW01E

Alimentarea cuptorului acestui aragaz este una de tip electric, ceea ce inseamna ca alimentele vor fi preparate cat se poate de bine, atat la exterior, cat si la interior. Acest cuptor include o capacitate de 69 l, fiind ceva mai mare fata de cea pe care o au alte modele. Astfel, veti putea gati pentru mai multe persoane, ceea ce reprezinta un avantaj.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

O functie importanta ce trebuie sa se regaseasca la orice cuptor si pe care acest model o are este iluminarea. Astfel, veti putea sa observati mai bine care este stadiul in care se afla alimentele. De asemenea, are si incalzire inferioara, ceea ce este important pentru a prepara prajituri sau carne. La fel de important si necesar este si incalzirea superioara pe care o are aceasta.

In ceea ce priveste acoperirea acestuia, trebuie spus ca se realizeaza cu ajutorul capacului metalic pe care il are acesta. Cat despre accesorii trebuie spus ca acestea sunt tava adanca, dar si cea plata (Pro Cook). Cuptorul dispune si el de un gratar.

Citeste si despre Hotpoint LFB5B019

Alte functii pe care le regasim la Aragazul electric Hansa FCEB53000 sunt: geamul interior al usii cu instructiuni pentru gatit, dar si usa cu 2 straturi de geam. Nu trebuie uitat nici de plita emailata. De asemenea, are si o putere totala: 7000 W. In privinta nivelului de zgomot pe care il are trebuie spus ca este de 27 dB.

Modelul nu include cablu alimentare. Avand pe usa retete, veti putea prepara diverse feluri de mancare astfel ca va veti bucura de retete cat mai diferite. Avand o suprafata realizata din email, aceasta se va curata mai usor fata de alte modele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul electric Hansa FCEB53000 este un exemplar reusit care se potriveste indiferent de aspectul incaperii in care il veti aseza. Pretul de achizitie nu este unul crescut, astfel incat sa merite o astfel de investitie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply