Whirlpool ACMT 6533/IX

Cautati un aragaz? Solutia este mai aproape de cat credeati, fiind vorba despre aragaz electric Whirlpool ACMT 6533/IX pe care noi il recomandam. (vezi disponibilitatea)

Despre Whirlpool ACMT 6533/IX

Acest model este realizat din inox, ceea ce este un avantaj din punct de vedere al aspectului, dar si al rezistentei in timp. Dimensiunile din dotarea modelului (IxLxA cm) sunt de 85 x 60 x 60 cm. Despre greutatea sa trebuie spus ca este de 44 kg. Are si picioruse ajustabile, ceea ce isneamna ca se poate muta destul de repede.

DESIGN CORE este noua linia de design care se regaseste la acest model. Asta pentru ca este realizat din materiale de calitate. Butoanele acestuia sunt realizate astfel incat sa le aveti la indemana atunci cand veti gati. Clasa de eficienta de care dispune modelul este A, ceea ce inseamna ca va fi destul de eficienta din acest punct de vedere. USA QUICK CLEANING pe care o are acesta se refera la faptul ca se poate da jos usor pentru a o curata. Astfel, veti uita de momentele in care veti sta sa curatati usa fara sa o puteti da jos.

Despre Whirlpool ACMT 6533/IX

Aragaz electric Whirlpool ACMT 6533/IX – despre functiile si altre trasaturi ale sale

Citeste si despre Gorenje GN51101AW

Acest model are un gratar, acesta fiind unul cat se poate de util. De asemenea, ofera protectie intrucat dispune si de un sistem de siguranta. Despre panoul sau de control trebuie spus ca este unul care va face mai usoara functionarea acestuia.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragaz electric Whirlpool ACMT 6533/IX pune la dispozitie 4 arzatoare pentru a gati. Astfel, veti avea suficiente arzatoare pentru a pregati alimentele. Arzatorul mare este bun pentru a pregati alimentele in cantitati mai mari si care au nevoie de mai multa fierbere.

Pe arzatorul mic puteti sa preparati cafeaua sau sa prajiti oua. Mai mult, cele 2 arzatoare normale sunt si ele importante intrucat va vor ajuta sa preparati si alte mancaruri. Mai exact, arzatorul mare are o putere de 1.7 Kw. Despre cel mic trebuie spus ca are si o putere de 1.2 kW, iar cele normale ajunga la o putere de 2.3 kW.

Citeste si despre LG MH6042D

Cuptorul acestui model include un grill. Gatiti mancarea intr-un mod cat mai sanatoas utilizand acest grill. Functia de autocuratare este si ea importanta, astfel ca nu veti mai avea batai de cap la acest capitol. De asemenea, cuptorul are si el o capacitate destul de generoara, aceasta fiind de 60 l. Timerul este o alta functie a acestuia, care va ofera cateva detalii despre mancarea care se va prepara. Cuptorul are si functie de iluminare, aceasta fiind un aspect demn de luat in considerare. Convectia cu aer fierbinte este de mare utilitate. Asta pentru ca alimentele se vor prepara mai repede si mai bine.

Este necesar de spus faptul ca acest model are si curatare catalitica, precum si functia de siguranta. Tava si gratarul sunt cele doua accesorii pe care le are acesta. Acest model dispune si de protectia pentru copii. Aragazul electric Whirlpool ACMT 6533/IX are functia aer fortat, numarul functiilor sale fiind de 11.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul electric Whirlpool ACMT 6533/IX reprezinta ajutorul ideal in orice bucatarie avand in vedere caracteristicile pe care le are. Desi are un pret usor crescut, acesta isi merita banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply