Electrolux EKK52950OX

Gatitul reprezinta o activitate deosebit de importanta. Aceasta nu doar ca ajuta la indeplinirea unei functii de baza si anume hranirea corespunzatoare a organismului, dar este si o modalitate prin care cei care o practica isi pot dovedi creativitatea. Astfel, gatitul este precum o arta, in care au succes cei care exerseaza cu regularitate, fara a se teme sa experimente, sa incerce lucruri noi. Iar pentru a putea face acest lucru, este nevoie de un aragaz eficient, care sa nu arda alimente, ci doar sa ajute la prepararea lor. Iar un exemplu bun in acest sens este modelul Electrolux EKK52950OX. (vezi disponibilitatea)

Electrolux EKK52950OX

Despre Electrolux EKK52950OX

Aragazagul Electrolux EKK52950OX este un model mixt. Acesta are arzatoare pe baza de gaz si un cuptor electric. Drept urmare, cei care il folosesc pot avea parte de ambele atribute: rapiditate si eficienta.

Star Light 65DM7500
Televizor Smart 4K UHD LED Star-Light, 165cm, 65DM7500

In cazul Electrolux vorbim de 4 arzatoare care se ocupa de procese precum fierberea, prajirea, incalzirea, preincalzire, fara a arde alimententele. Totul este economic, deoarece arzatoarele au alimentare pe baza de gaz. In ceea ce priveste cuptorul, acesta a fost creat special pentru a a avea o alimentare electrica. Aceasta este deosebit de rapida si se asigura ca alimentele sunt perfect coapte. Ba mai mult, mancarurile capata o crusta delicioasa si apetisanta. Numai privindu-le simti cum iti lasa gura apa.

Despre Electrolux EKK52950OX

Aragazul Electrolux EKK52950OX – un model mixt, foarte efcient eficient si util

Citeste si despre Samsung MS23F301EAW

Una dintre dotarile importante ale acestui model de aragaz pe care il putem considera, fara sa exageram sau gresim, modern este timerul. Acesta nu vine singur, ci are alaturi si un temporizator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Temporizatorul anunta utilizatorul cand mancarea asezata la cuptor este gata pentru a fi scoasa si servita. Si cum majoritatea retetelor ofera indicii referitoare la cat se coc alimentele, utilizatorii nu trebuie sa-si faca griji ca vor da cumva gres. Ei vor stii exact cat dureaza procesul de preparare.

Mergand mai departe, vorbim si despre un ventilatorul de tipul Hot Air. Acesta distribuie curentii de aer uniform, astfel incat acestia sa patrunda perfect in alimente. De sus, pana jos. Este vorba, asadar, de un sistem inteligent care permite obtinerea unor preparate delicioase precum pizza sau paine. Totodata, placintele sau prajiturile arata excelent si au un gust delicios. Desigur, depinde foarte mult si de ingredientele pentru care optati.

Citeste si despre Sharp R220W

Aprinderea se realizeaza usor, aceasta fiiind electrica. Texturile alimentelor raman moi, desi in interior ele sunt bine patrunse si preparate. Totodata, modelul Electrolux EKK52950OX incurajeaza gatitul sanatos, pe baza de aburi. Acesta functioneaza perfect, mai ales in cazul legumelor.

Si nu putem sa ignoram un aspect important referitor la aragazuri: curatarea. Curatarea in partea de sus se realizeaza extrem de rapid si usor, utilizatorul fiind sfatuit sa foloseasca doar un burete si putin detergent. In ceea ce priveste cuptorul, aici provocarea este putin mai mare, fiind necesar un detergent din comert. Insa, chiar si asa, nu va asteptati la activitati de curatare indelungi, menite sa va sece de enrgie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul aragazului Electrolux EKK52950OX este putin mai mare decat al altor modele, insa vorbim de un aragaz mixt, cu doua tipuri de alimentare eficienta.