Electrolux ESF5512LOW

Cand trebuie alese electrocasnicele pentru locuinta voastra putem sa vorbim despre ceea ce inseamna locul de care dispuneti pentru a va bucura de toate posibilitati. Pentru unele persoane dimensiunea locuintei nu permite sa aveti instalate orice electrocasnice doriti insa cei care au un oarecare loc poate nu ar fi rau sa opteze si pentru Electrolux ESF5512LOW.(vezi reducerile de AZI)

Despre Electrolux ESF5512LOW

Alegerea unei masini de spalat vase poate fi un moft in anumite situatii sau pentru anumite persoane insa aceasta poate sa va ofere numeroase beneficii. Veti putea sa va bucurati cu ajutorul Electrolux ESF5512LOW atat de mai mult timp liber pentru voi cat si de eliminarea grijilor ce tin de indepartarea murdariei sau grasimii de pe vase.

LG 49UJ620V
Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49UJ620V, 4K Ultra HD

In cazul in care optati pentru Electrolux ESF5512LOW puteti sa treceti de nuanta alba si sa priviti toate caracteristicile in balanta cu pretul de achizitie pe care il are.

Despre Electrolux ESF5512LOW

Vase ca prin minune cu Electrolux ESF5512LOW

Citeste si despre Bosch HBN539E7

Cei care au de pregatit o masa mai copioasa, sau cei care lucreaza intr-un anumit local si care la un moment dat vor avea de spalat toate vasele pot vedea cu siguranta cat de avantajoasa poate fi Electrolux ESF5512LOW. Putem sa incepem cu partea de capacitate de incarcare si asta pentru ca veti avea posibilitatea de a spala pana la 13 seturi de vase in acelasi timp si cu un efort minim.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cum am plecat de la partea de spatiu pe care il poate ocupa acest model putem sa vedem si ceea ce inseamna cat de mult loc va trebui sa ii alocati. Este vorba despre dimensiunea de 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si 62.5 cm in adancime si asta va dicta unde in bucatarie va fi aceasta masina de spalat vase.

La partea de dimensiune mai adaugam si partea de deschidere a acestui model si de incarcare sau descarcare a vaselor iar pentru a le aseza cum trebuie veti avea doua cosuri pe care sa le folositi. Faptul ca veti avea un cos reglabil pe inaltime inseamna ca veti avea si posibilitatea de a spala unele vase mai voluminoase insa este prezent si un cos de tacamuri pentru asezarea acestora in siguranta.

Citeste si despre Zanussi ZCG612H1XA

Puteti in acelasi timp sa spalati si unele pahare in siguranta avand un suport special pentru acestea insa functionarea si utilizare anu se limiteaza la atat. Poate fi vorba si despre numarul de programe pe care il puteti utiliza fiind vorba despre 6 dar si despre prezenta a 4 trepte de temperatura.

Pe langa aceste elemente vor participa si si tehnologii precum SenzorControl, sistemul AirDry, sistemul termoeficient, XtraDry sau HygienePlus. Puteti foarte simplu sa optati si pentru partea de programare intarziata a functionarii acestui model si asta pentru a cunoaste exact cand programul ales va fi finalizat insa veti avea si un afisaj pentru timpul ramas din programul ales.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Posibilitatea de a spala mai multe vase, posibilitatea de a scapa de aceasta activitate incomoda pentru unele persoane nu inseamna altceva decat faptul ca Electrolux ESF5512LOW poate fi exact ce trebuie si mai adaugam si ceea ce inseamna eficienta energetica specifica clasei A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply