Electrolux EKG51351OX

Daca va aflati in cautarea unui aragaz bun, capabil de a-si face treaba eficient, puteti incepe cu modelul Electrolux EKG51351OX, un aragaz capabil de a asigura un gatit placut, rapid si eficient. (oferta de AZI aici)

Despre Electrolux EKG51351OX

Acesta este genul de model clasic, dar care vine si cu o multime de atribute bune, fiind genul de produs care se adreseaza mai multor tipuri de utilizatori: de la cei care obisnuiesc sa gateasca des, pana la cei care aleg sa practice aceasta activitate doar din cand in cand.

Usa de sticla a aragazului nu este foarte transparenta, ceea ce inseamana ca vizibilitatea celui care gateste nu este perfecta atunci cand vine vorba de cuptor. Astfel, el este nevoit sa deschida usa si sa isi dea seama daca alimentele sunt sau nu gata. Insa, acest lucru vine si cu o veste buna. Usa este suficient de groasa pentru a putea permite pastrarea caldurii in interior, astfel incat aceasta sa nu risipeasca. Acest lucru determina rapiditate in prepararea alimentelor, chiar si cazul celor mai greu de patruns precum carnea.

Despre Electrolux EKG51351OX

Aragazul Electrolux EKG51351OX – un model de aragaz pentru cei care vor sa gateasca rapid, gustos si sanatos

Citeste si despre Zanussi ZCG210M1WA

Este geneul de produs usor de utilizat, deoarece permite comenzi intuitive si simplu de controlat. Producatorii si-au dorit un profus fara prea multe butoane, fara batai de cap pentru simplii utilizatori care se afla mai mereu in criza de timp. Pana la urma, avand in vedere ritmul alert impus de secolul nostru, lipsa timpului este un lucru esential.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Dincolo de asta, in cazul acestui aragaz marca Electrolux, mai avem o veste buna. El este usor de curatat datorita cuptorului dotat cu email catalitic. Mai precis, cuptorul absoarbe si oxideaza depunerile de grasime din interior, ceea ce face ca procesul de curatare sa se realizeze usor si rapid. Aceasta veste ar putea fi considerata excelenta deoarece majoritate cuptoarelor nu o au, iar igienizarea lor este mereu o provocare pentru utilizatori.

Aragazul Electrolux EKG51351OX sta bine si la capitolul spatiu de depozitare. In partea de jos, el are plasat un sertar incapator in care puteti aseza tavile sau alte accesorii pentru gatit, astfel incat sa economisiti spatiu in dulapuri sau in bucatarie.

Citeste si despre Samsung ME73A

Consumul acestui model este mic, deoarece el are o alimentare exclusiv pe baza de gaz. Si desi alimentarea este economica, el sta bine la capitolul aprindere. Aceasta este electrica, ceea ce inseamna ca se realizeaza foarte usor, doar prin simpla apasare de buton.

Asta nu este tot. Spre deosebire de alte modele, aragazul Electrolux EKG51351OX vine cu o usa ce se poate demonta. Sistemul sau este bazat pe balamale, ceea ce permite sa o dati de tot la o parte si sa o curatati mai usor. In felul acesta, veti scapa inclusiv de praful din locurile greu accesibile.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Si pentru ca nu vreti ca mancarea sa vi se arda, acest aragaz include cronometru. Cand spunem asta, ne referim la o dotare inteligenta care permite programarea procesului de gatit, astfel incat sa fie asigurate rezultate de top. Pretul acestui model este excelent, avand in vedere faptul ca el are dotari peste medie si un aspect atragator.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply