Hansa FCCW53009

Ce ziceti de un aragaz electric in bucataria dumneavoastra? Va recomandam un model inteligent, marca Hansa. Mai precis, este vorba de aragazul electric Hansa FCCW53009, un produs care cucereste toate tipurile de utilizatori. O dovada suntem noi, cei care am ales sa va prezentam produsul. (oferta de AZI aici)

Despre Hansa FCCW53009

Zonele de gatit ale acestui produs arata foarte bine. Acestea sunt sufient de late pentru a putea permite folosirea unor vase de dimensiuni mai mari, asa cum sunt unele oale sau craticioare. Insa, dincolo de asta, arzatoarele confera eleganta.

Prin absenta liniilor sau a altor forme, ele sunt o dovada de finete si bungust. In plus, nuanta de negru sustine considerabil caracterul elegant al acestui produs pe care vi-l prezentam cu drag.

Despre Hansa FCCW53009

Aragazul electric Hansa FCCW53009 – asigura o gatire la un alt nivel

Citeste si despre Gorenje GS66260X

Fiind vorba de un aragaz in exclusivitate electric, trebuie sa tineti cont de un aspect principal: procesul de gatire este considerabil imbunatatit, devenind foarte rapid. Asa ca daca foloseati adesea scuza potrivit careia nu puteti sa va ocupati de gatit deoarece nu aveti suficient timp la dispozitie, aflati ca de acum incolo nu mai puteti face acest lucru. Gatitul dureaza mult mai putin, deoarece aragazul are grija de acest lucru.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

In plus, vorbim de alimente perfect preparate, indiferent ca este vorba de carne, legume sau altele asemenea. Curentii de aer cald patrund adanc in interiorul produselor, rezultand o crusta bine rumenita in exterior si un miez tocmai bun de savurat cald.

De asemenea, trebuie mentionat faptul ca alimentarea electrica este putin mai costisitoare. Acest lucru plaseaza aragazul in clasa de eficienta energetica A. Pentru o eficienta sporita din acest punct de vedere, ar fi fost nevoie de clasa A+. Insa, chiar si asa, nu putem sa ne plangem de faptul ca acest model consuma foarte mult. Finnd vorba de un aragaz, el se inscrie in parametrii.

Citeste si despre Beko FSGT62130DXO

Aragazul prezentat are toate dotarile electrice, incepanad cu alimentarea zonelor pentru gatit si terminand cu aprinderea. Mai precis, aprinderea se realizeaza foarte usor, doar prin simpla apasare de buton, indiferent ca este vorba de plita sau de cuptor.

Iar in cazul in care va faceati griji, va informam ca Hansa a avut grija ca toate plitele sale vitroceramice sa fie produse fara a folosi arsenic sau alte metale grele. Totul se realizata printr-un proces de productie care a fost creat si patentat de Schott. Dincolo de aceasta, acest procedeu de creare al plitelor este unul ecologic, care nu polueaza si care va fi apreciat de catre toate tipurile de utilizatori.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Si pentru a usura experienta utilizatorului, chiar si a celui mai putin experimentat in bucatarie, cei de la Hansa au creat un sistem prin care pe usa cuptorului sunt lipite rete. Acestea indica modul de preparare al alimentelor. Mai precis, cat ar trebui acestea sa fie tinute. Inovativ, nu? Dincolo de asta, aragazul prezentat vine cu un sertar special pentru a depozita vase precum tigaile, oalele sau cratitele. Acesta se afla in partea de jos a cuptorului si este cu adevarat util pentru utilizatori. Pretul modelului nu este mare, avand in vedere dotarile pe care le promite utilizatorilor sai.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply