Star-Light FCF60RETWBE

Aragazul mixt Star-Light FCF60RETWBE este exact ce aveti nevoie, daca va doriti o bucatarie cu adevarat cocheta. El arata foarte bine, avand un aspect vintage, cochet. (oferta de AZI aici)

Despre Star-Light FCF60RETWBE

Dimensiunile sale sunt de 85 x 60 x 60 cm, ceea ce il face un produs usor de integrat in bucatarie. In plus, el detine un aspect care capteaza privirile, inca de la inceput.

Insa, acestea nu sunt singurele detalii pe care le avem despre produs. Iata ce aduce acest produs excelent.

Despre Star-Light FCF60RETWBE

Aragaz mixt Star-Light FCF60RETWBE – un model aparate, din toate punctele de vedere

Citeste si despre Bosch SMS46GI05E

Da, designul acestui aragaz cucereste de la prima privire. Insa, nu doar designul este special, ci tot ce ofera acest aragaz. Si credeti-ne pe cuvant cand spunem acest lucru. Numai daca ne uitam la sistemul sau de alimentare, ne putem da seama de acest lucru. In cazului aragazului Star-Light FCF60RETWBE, vorbim atat de alimentare pe baza de gaz, cat si alimentare electrica. Acest lucru il face un produs mixt, ideal pentru bucatariile moderne, chiar daca aspectul sau este vintage.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ca sa intelegeti despre ce este vorba in cazul acestui produs, va spunem ca plita, formata din 4 arzatoare are alimentare pe baza de gaz, pe cand cuptorul a fost inzestrat cu atributul de a fi electric. In ceea ce priveste acest lucru, bucatarii care au folosit deja cuptorul spun ca au numai cuvinte de lauda deoarece acesta este foarte rapid. In plus, macarurile si alimentele, in general, sunt bine patrunse. Curentii de aer cald contribuie la coacerea lor perfecta, rezultand alimente bine rumenite si gustoase. Asa ca puteti spune inca de acum adio gustului de coca, in cazul in care intentionati sa preparati pizza sau chiar paine.

Dintre dotarile produsului face parte si o aprindere electrica, atat in ceea ce priveste plita, cat si in ceea ce priveste cuptorul. Acest lucru sustine contrasul pe care acest aragaz il ofera prin simpla sa existenta: dotarile sunt foarte moderne, in timp ce aspectul uimeste prin trasaturile sale vintage.

Citeste si despre Samsung ME73A

Numarul de arzatoare al acestui model este de 4. Acestea sunt distribuite elegant pe plita, iar simpla lor aprindere duce la incalzirea usoara a vaselor. Practic, flacara inconjoara ochiul aragazului, facandu-l eficient pentru a praji, incalzi, coace sau fierbe alimentele de orice fel. In acest caz, vorbim de urmatoarele tipuri de puteti: 0,90 kWh pentru arzatorul mic, 2,6 kWh pt arzatorul mare, 1,55 kWh pentru cel normal si 3,7 kWh pentru cel de tip Wok.

Acesta din urma este deosebit de important deoarece se dovedeste rapid si eficient. El este aliatul de nadejde al celor care vor sa prepare bine si rapid alimentele. Aragazul mixt Star-Light FCF60RETWBE vine cu pret bun, avand in vedere faptul ca designul sau este oricum special. Un astfel de aragaz cochet chiar da farmec bucatariilor cu tenta vintage.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

O dotare speciala o reprezinta si timerul analogic. Acesta anunta cand s-a scurt timpul necesar prepararii alimentelor. In cazul cuptorului nu lipseste siguranta, adica acea garantie ca aragazul nu va exploda, ci ca va fi mereu bine intretinut. Si apropo de asta, pentru a evita ca utilizatorii sa se arda, dispozitivul include un sistem de usa rece care face ca simpla sa atingere sa se realizeze fara niciun fel de probleme.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply