Electrolux ESF4710ROW

Sunt multe moduri prin care puteti sa va bucurati de mai mult timp pentru ceea ce considerati important pentru voi sau de mai mult timp pe care sa il petreceti exact cum doriti iar o varianta optima este legata de ce electrocasnice veti alege. (ACUM la reducere)

Electrolux ESF4710ROW

Despre Electrolux ESF4710ROW

Un mod foarte bun de a castiga timp si asta mai ales dupa ce poate ati stat foarte mult timp in bucatarie este apeland la o masina de spalat vase Electrolux ESF4710ROW iar asta va poate ajuta sa spalati mult mai usor dar si cu mai putina apa o cantitate mare de vase.

Electrolux ESF4710ROW
Masina de spalat vase Electrolux ESF4710ROW, 9 seturi, 6 programe, Clasa A+++, Motor inverter, Touch control, 45 cm, Alb

Pentru a va forma o idee despre cat de benefica poate fi o astfel de masina Electrolux ESF4710ROW pentru voi si pentru locuinta voastra putem sa ne referim la faptul ca veti avea posibilitatea de a spala pana la 9 seturi de vase intr-un timp foarte scurt si intr-un mod mult mai avantajos.

Despre Electrolux ESF4710ROW

Un model potrivit

Citeste si despre Tefal Doubleforce Compact DO546838

Cum in fiecare bucatarie modul de gatire sau cantitatea de mancare ce se pregateste difera si pentru partea de alegere a electrocasnicelor vom avea principii diferite insa Electrolux ESF4710ROW poate fi benefica pentru orice bucatarie. Veti putea sa va dati seama de acest aspect inca de la partea exterioara a acestui model datorita prezentei unor elemente ce permit pozitionarea sa in gama moderna.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Veti putea observa fara probleme de la o simpla analiza a exteriorului faptul ca este totusi vorba despre o masina moderna ce vine cu un panou de control electronic si cu elemente specifice unui control touch. Tot ca si elemente pentru controlul functionarii Electrolux ESF4710ROW veti avea si numarul de 6 programe pe care le veti putea utiliza conform dorintelor sau nevoilor.

Cei care vor sa vada sau sa decida cu privire la eficienta acestui model dupa utilizare vom avea partea de clasificare si de pozitionarea in clasa de eficienta A pentru spalare si uscare. In ceea ce priveste partea de consum de energie electrica Electrolux ESF4710ROW va aduce posibilitatea de a va bucura de o eficienta specifica clasei A+++ cel mai ridicat nivel al claselor de eficienta.

Citeste si despre Tefal MasterChef Gourmet QB508GB1

Revenind la posibilitatea de spalare si de cat de mult veti putea sa va ajutati de Electrolux ESF4710ROW poate fi vorba si despre prezenta unui cos reglabil pe inaltime ceea ce inseamna si posibilitatea de a spala cratite si nu doar farfurii. Modul de spalare sau posibilitatea se leaga si de prezenta unui program auto, un program Bio/ Eco sau posibilitatea programrii intarziate de pana la 24h.

Exista si posibilitatea ca unele programe sa nu corespunda cu ceea ce aveti nevoie dar exista si posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele 4 nivele de temperatura. La fel de avantajos poate fi si afisarea timpului de spalare ramas dar si indicarea finalizarii terminarii programului iar daca planuiti o utilizare nocturna nivelul de zgomot este unul de 44dB.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Nu se poate compara partea de utilizare a unui astfel de electrocasnic cu spalarea manuala si asta atat pentru ca veti economisii resurse dar si pentru ca in timp ce masina spala vasele folosite la servitul mesei voi veti petrece clipe minunate cu cei apropiat.