Electrolux ESF4661ROX

Gatitul poate fi pe cat de placut pe atat de problematic si asta mai ales daca este vorba despre faptul ca necesita foarte mult timp sau poate foarte multe proceduri insa exista si persoane care se relaxeaza gatind sau care pana la urma nu au ce face acesta fiind jobul lor.(ACUM la reducere)

Despre Electrolux ESF4661ROX

Pentru a elimina ceea ce inseamna disconfort cauzat de gatit exista numeroase electrocasnice pe care sa le folositi in activitatea voastra culinara iar un exemplu bun poate fi Electrolux ESF4661ROX si asta pentru ca o masina de spalat vase cu o capacitate de spalare de 9 seturi este benefica pentru multe bucatarii.

Electrolux ESF4661ROX
Masina de spalat vase Electrolux ESF4661ROX, 9 seturi, 6 programe, Clasa A++, Motor Inverter, Touch control, 45 cm, Inox

Pozitionarea unui astfel de model Electrolux ESF4661ROX poate fi facuta in cadrul bucatariei unei locuinte sau a unui local si asta atat datorita capacitatii de incarcare cat si datorita caracteristicilor moderne pe care le prezinta.

Despre Electrolux ESF4661ROX

Ajutor important

Citeste si despre Sharp R220S

Principala destinatie pe care un astfel de model Electrolux ESF4661ROX o poate avea este aceea ce a elimina tot ce inseamna vase murdare din grija voastra. In acest fel veti putea sa castigati mai mult timp pentru voi sau veti putea sa puneti vasele la spalat seara pentru a fi gata pentru a doua zi.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Increderea intr-o utilizare nocturna a masinii de spalat vase poate fi data de faptul ca discutam despre un model nou, in garantie dar si despre un model modern cu un motor de tip Inverter. Elemente moderne sunt prezenta si in ceea ce tine de aspectul Electrolux ESF4661ROX nu doar de partea tehnologica si veti avea afisajul si controlul electronic pentru a stabilii conditiile de spalare intr-un mod exact.

Ceea ce determina respingerea modelului Electrolux ESF4661ROX sau a oricarei masini de spalat vase intr-o oarecare masura este partea de spatiu pe care il ocupa intr-o bucatarie si asta pentru ca nu toate locuintele sunt foarte spatioase. Valoarea exacta a spatiului ocupat de acest model este de 85 cm in inaltime, de 45 cm in adancime si de minim 61.5 cm in adancime.

Citeste si despre Beko DFN16410X

Cum nu doar aspectul sau pozitionarea conteaza la un astfel de model Electrolux ESF4661ROX trebuie vazuta si partea de control al functionarii. Pentru asta veti avea in prima faza numarul de programe pe care il veti putea utiliza iar intre cele 6 veti putea sa dati peste un anumit program pe care il doriti. O privire mai amanuntita a listei va poate arata prezenta unui program de spalare auto sau poate unul Bio/ Eco iar pentru treapta de temperatura veti avea 4 nivele disponibile.

In orice functionare a unui electrocasnic mai este importanta si partea de consum de energie electrica iar un nivel mediu anual de 197kWh duce la o pozitionare in clasa de eficienta energetica A++. Despre clase de eficienta vorbim si in ceea ce tine de evaluarea modului de spalare si uscare si veti avea pentru acest model o clasa A.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Aducerea unui masini de spalat rufe in cadrul locuintei sau bucatariei este un mare pas catre o utilitate maxima si asta si fara a analiza toate caracteristicile moderne pe care acest model le detine si le pune la dispozitie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply