Electrolux ESF4660ROW

O masina de spalat este cu siguranta elementul care poate duce la economia celei mai mari cantitati de timp si asta fie ca este vorba despre posibilitatea de a opta pentru o masina de spalat rufe sau una pentru spalat vase.(ACUM la reducere)

Electrolux ESF4660ROW

Despre Electrolux ESF4660ROW

Pentru ultima categorie trebuie vazut insa si ce model alegeti iar daca este vorba despre unul Electrolux ESF4660ROW beneficiile vin inca de la partea de aspect exterior fiind vorba despre un model cu un design modern.

Electrolux ESF4660ROW
Masina de spalat vase Electrolux ESF4660ROW, 9 seturi, 6 programe, Clasa A++, Alb

Cu siguranta nu toata lumea analizeaza designul cand aleg un astfel de ajutor pentru bucataria lor insa ca sa nu treaca la altul putem aduce repede in discutie despre Electrolux ESF4660ROW si faptul ca este un model cu o capacitate de incarcare de 9 seturi.

Despre Electrolux ESF4660ROW

O investite cu multe plusuri

Citeste si despre Totul despre echiparea bucatariei

Dupa cum am precizat Electrolux ESF4660ROW poate fi elementul care sa va ajute sa castigati foarte mult timp pentru voi si pentru a il petrece in moduri mult mai avantajoase. Ca sa va formati o idee despre acest aspect ganditi-va in cat timp ar trebui sa spalati pana la 9 seturi de vase sau poate toate vasele si cratitele utilizate in bucatarie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pentru a va bucura de toate aceste elemente trebuie sa dispuneti si de un anumit loc pentru asezarea sa si asta fiindca Electrolux ESF4660ROW masoara 85 cm in inaltime, 61.5 cm in adancime si 45 cm in latime. O astfel de dimensiune se leaga direct de partea de capacitate de spalare insa de acestea doua se leaga si consumul de resurse si veti avea pentru apa un consum mediu de 2775l intr-un an iar pentru energia electrica unul de 197 kWh.

Nivelul de consum pe care Electrolux ESF4660ROW il are va determina si partea de pozitionare in clasa de eficienta energetica A++ iar pentru evaluarea procesului de spalare pozitionarea in clasa A pentru spalare si ucare. Pentru aceasta ultima parte a pozitionarii vom avea de vazut si lista de programe pe care le veti putea utiliza si asta pentru ca veti putea utiliza unul dintre cele 6 disponibile.

Citeste si despre Bosch HMT75M624

Detalierea aspectului functional tine insa si de unele optiuni sau functii mai speciale cum ar fi cea de programare intarziata, de programul special pentru vesela din sticla, de programul pentru pahare 45 sau poate de punerea pe pauza a functionarii. In plus de acestea veti avea si oprirea automata a Electrolux ESF4660ROW, senzorul de apa cu detectare a nivelului de murdarire sau sistemul termoeficient.

Lista de plusuri pe care acest model le poate prezenta prin comparatia cu alte modele este cu siguranta una destul de lunga si asta chiar de la controlul electronic asupra functionarii. Lista poate fi continuata de posibilitatea utilizarii unui cos pentru tacamuri dar si de faptul ca pentru nivelul de zgomot produs in timpul functionarii veti avea unul de maxim 44dB.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Fiecare alegere in materie de electrocasnice este importanta insa la fel de important poate sa fie si ceea ce poate oferii un model precum acesta astfel incat sa scapati de vase curate dar si de grija ca trebuie sa stati mult timp in bucatarie dupa ce gatiti.