Bosch SPS46IW07E

Sunt foarte multe persoane care considera bucataria un loc de relaxare iar asta pentru ca le ofera posibilitatea de a pune in practica o gama variata de retete sau poate chiar si de a experimente dar unde se gateste mult cu siguranta vor fi si vase multe de spalat.(ACUM la reducere)

Despre Bosch SPS46IW07E

Ceea ce se poate face pentru a scapa de toate vasele pe care le-ti murdarit in procesul de gatire sau poate cele murdarite la servire puteti opta pentru Bosch SPS46IW07E. alegerea unei astfel de masini de spalat vase poate fi un pas pe care il faceti spre linistea si confortul vostru pentru ca este un model modern si de incredere atat ca si aspect cat si ca functionare.

Pentru a va bucura insa de tot ceea ce Bosch SPS46IW07E are de oferit trebuie sa vedem si ceea ce trebuie sa faceti pentru a o aduce in cadrul bucatariei voastre si primul lucru se leaga de pretul de achizitie care pana la urma cred ca este unul ce se poate justifica.

Despre Bosch SPS46IW07E

O optiune inspirata

Citeste si despre Tefal Wizzo QB307538

Pe langa o masina de spalat rufe o masina de spalat vase precum Bosch SPS46IW07E poate face parte din categorie electrocasnicelor obligatorii pentru a face viata casnica mai usoara. Un prim element ce permite acest lucru este atat usurinta cu care acest model poate fi adus cat si prin usurinta prin care poate fi controlata functionarea sa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Partea de control privind functionarea este legata de panoul de control modern si cu afisaj de tip electronic insa mai avem si faptul ca Bosch SPS46IW07E este o masina de spalat vase cu incarcare frontala. Veti putea insa sa incarcati acest model cu o cantitate de pana la 9 seturi de vase dar cu siguranta o astfel de capacitate presupune si o anumita dimensiune de instalare.

Pozitionarea porpriu-zisa in cadrul locuintei este insa legata de partea de gabarit a acestui model si pentru asta trebuie sa alocati spatiul al carui dimensiune trebuie sa fie de 84.5 cm in inaltime, 60 cm in adancime si de 45 cm in latime. O astfel de dimensiune si o astfel capacitate de incarcare presupune pe langa asezarea vaselor si consumul unor resurse insa Bosch SPS46IW07E este benefic si din aceasta perspectiva.

Citeste si despre Bosch SKS51E22EU

Veti putea sa folositi acest model avand un consum mediu de apa de 2380l anual respectiv unul de 8.5l pentru programul ECO. Pentru partea de consum de electricitate al Bosch SPS46IW07E veti avea unul mediu anual de 197 kW si astfel de o pozitionare in clasa de eficienta energetica A++.

Am atins putin si partea de programe disponibile ale masinii de spalat vase iar acestea sunt in numar de 6 si veti putea alege pe langa cel Bio/Eco si un program de spalare intensiva sau unul auto. Mai aveti pe langa acestea si posibilitatea de va baza pe o siguranta pentru copii, pe o protectie la inundatie sau pe o functie Aqua stop.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

O masina de spalat vase este suficienta pentru faptul ca permite sa aveti mai mult timp liber pentru voi dar si pentru ca asigura o eficienta sporitia iar cum acest model garanteaza o pozitie in clasa A de eficienta la spalare sau uscare nu veti avea deloc probleme.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply