Electrolux ESF5535LOW

Cand vine vorba despre prezenta unui nivel maxim de echipare al locuintei sau al localului cu siguranta putem discuta si despre ceea ce inseamna confortul maxim pentru cei care locuiesc sau care lucreaza acolo iar despre ceea ce poate inseamna asta ne spune si Electrolux ESF5535LOW.(ACUM la reducere)

Despre Electrolux ESF5535LOW

O masina de spalat vase precum este acest model Electrolux ESF5535LOW poate fi vazuta cu siguranta ca un mare plus pentru oricine si asta pentru ca ofera posibilitatea spalarii unei cantitati impresionante de vase intr-un mod igienic si eficient dar si intr-un timp avantajos.

Electrolux ESF5535LOW
Masina de spalat vase Electrolux ESF5535LOW, 13 seturi, 6 programe, Motor Inverter, 60 cm, Clasa A+++, Alb

Nu trebuie sa pierdem din vedere nici aspectul acestui model intrucat va face cu siguranta ca elementele sale moderne sa se regaseasca si in aspectul bucatariei unde va fi asezata si modern poate fi vazut si pretul de achizitie pe care il are.

Despre Electrolux ESF5535LOW

Mai multe plusuri pentru voi

Citeste si despre Tefal Double Force DO824H38

Posibilitatea de utilizare a unei masini de spalat vase Electrolux ESF5535LOW tine de posibilitatea de a avea mai mult timp pentru voi sau mai mult timp pentru alte activitati importante. Timpul efectiv oferit de un astfel de model se leaga si de ceea ce inseamna capacitatea de spalare de pana la 13 seturi iar asta cu siguranta poate depasi ceea ce inseamna nevoile unei familii.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cu o asemenea capacitate de incarcare trebuie sa vedem si de cat loc va avea nevoie pentru a fi asezata intrucat cele doua caracteristici sunt legate intre ele. Dimensiunea Electrolux ESF5535LOW este una de 85 cm pentru inaltime, veti avea 61 cm pentru adancime iar latimea pe care o are acest model este una de 60 cm.

Am terminat cu instalarea si mai avem de vazut decat partea de utilizare sau de punere in functiune iar aceasta punere inseamna legarea la sursa de alimentare si la scurgere insa automat se leaga si de consum. Veti avea in privinta cantitatii de apa un nivel de consum mediu anual de 2775l iar pentru cel de energie electrica unul de 234 kWh ceea ce duce la pozitionarea Electrolux ESF5535LOW in clasa de eficienta energetica A+++.

Citeste si despre Hansa ZWM 606IH

Important este cu siguranta si faptul ca poate unele persoane vor ca Electrolux ESF5535LOW sa fie pusa la treaba si noaptea sau poate cand are loc siesta de dupa masa dar un nivel de zgomot de 46dB nu va fi prea deranjant. Pentru a masura insa eficienta si pentru a vedea cat de mult sau de modern poate fi acest model veti avea si pozitionarea in clasa A pentru eficienta la spalare dar si la uscare.

Vase spalate si uscate trebuie sa fie indiferent de nivelul de murdarire al acestora iar cele 13 seturi pot fi spalate cu unul dintre cele 6 programe disponibile si unde veti avea unul Bio/Eco, un program intensiv, posibilitatea programarii intarziate sau poate alegerea unuia dintre cele 4 nivele de temperatura.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Fiind vorba totusi despre aducerea in slujba voastra a unui model cu tehnologia SENSORCONTROL pentru locuinta voastra putem sa discutam si despre cat de mult o masina de spalat vase poate sa faca viata mai usoara si mai placuta pentru toata lumea.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply