Bosch SMV45AX03E

Un producator de renume precum Bosch reuseste sa domine industria electrocasnicelor pe mai multe flancuri. Iar unul dintre acestea este domeniul masinilor de spalat vase. Astfel a rezultat masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV45AX03E, un produs inteligent pe care urmeaza sa vi-l prezentam si noi astazi. (Doar acum la reducere)

Bosch SMV45AX03E

Despre Bosch SMV45AX03E

Astfel, aceasta masina de spalat vase se remarca mai intai printr-un cos superior, care permite o reglare pe intalnime. Acesta ofera spatiu suplimentar pentru depozitare, mai ales in cazuol vaselor ceva mai inalte. Iar daca inainte masinile de spalat vase erau folosite mai mult pentru pahare, tacamuri si farfurii, iata ca acest model schimba putin regulile jocului, conferind spatiu suficient chiar si pentru vasele de dimensiuni mai mari.

Bosch SMV45AX03E
Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV45AX03E, 12 seturi, 5 programe, Clasa A++, Silence Plus, Info Light, 60 cm

Culoarea modelului de masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV45AX03E este alb, insa nu vorbim de alb imaculat, ci de un model mai degraba modern, care include reflexii atractive.

Despre Bosch SMV45AX03E

Alte detalii importante pentru masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV45AX03E

Citeste si despre Electrolux EHF6241FOK

Aceatsa masina de spalat vase marca Bosch se remarca si prin clasa A++. Aceasta o face deosebit de economica, tinad cont de faptul ca alte model fac parte din clasa A sau A+. Insa, producatorii Bosch si-au dorit un produs care sa corespunda mai multor tipuri de buzunare, masina de spalat fiind un dispozitiv care se preconizeaza ca nu va lipsi din nicio bucatarie moderna, in viitorul apropiat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Iar un concept foarte interesant atunci cand vine vorba de acest produs este faptul ca ea este foarte delicata, nu doar cu vasele pe care le spala ci si cu urechile utilizatorului. Astfel, motorul sau este foarte silentios, datorita atributului SilencePlus. Nivelul de zgomot al produsului inseamna doar 46dB.

Tot printre optiunile interesante ale acestui model se numara si faptul ca el vine cu optiune de uscare ExtraDry. Aceasta este necesara mai ales pentru vasele din materiale mai dificile al caror procese de uscare dureaza destul de mult.

Citeste si despre Hansa BHEI30130010

Si data tot vorbim de modernitate, nu uita sa precizam InfoLight. Acesta este un fascicul luminos rosu, care indica daca masina este pornita sau nu. Mai precis, acesta proiecteaza lumina direct pe pardoseala. Pentru cei care se grabesc foarte tare exista programul Quick Wash. Acesta este rapid si eficient, fara a consuma foarte mult din timpul pretios al utilizatorului.

De asemenea, utilizatorul se bucura de libertate in cazul modelului de masina incorporabila Bosch SMV45AX03E deoarece el are libertatea de a programa masina sa inceapa igienizarea vaselor, fix atunci cand are el nevoie. Mai precis, masina poate fi programata sa inceapa spalarea si uscarea, inainte ca utilizatorul sa ajunga acasa de la serviciu sau de la facultate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, aceasta masina de spalat nu reprezinta un efort financiar exagerat, ci mai degraba percepe un pret corect pentru ceea ce are nevoie utilizatorul. Asa ca investitia este una eficienta si corecta. Dincolo de asta, trebuie tinut cont de faptul ca in cazul acestei masini de spalat vase programele sunt automate. Acest lucru inseamna ca in functie de volumul de vase si de cat de murdare sunt acestea, programele pot fi usor adapte.