Bosch SMV46KX00E

Adoram alimentele gustoase si savuroase, insa uram sa facem curatenie. Nu ne place sa pierdem vremea spaland vase, asa cum nu ne place sa avem maini uscate si aspre, din cauza unei cantitati foarte mari de calcar si clor. Astfel, toate aceste lucru indica un aspect important: avem nevoie de o masina de spalat vase eficienta, care sa se ocupe in locul nostru de spalarea veselei din bucatarie, iar vasele sa nu mai reprezinta un calvar. Iar o astfel de masina de spalat este modelul incorportabil Bosch SMV46KX00E. (Doar acum la reducere)

Bosch SMV46KX00E

Despre Bosch SMV46KX00E

Bosch SMV46KX00E este produsul pe care il vom prezenta si noi astazi. Si este o masina care se remarca printr-un design destul de compact si atribute bune.

Din punct de vedere al numarului de seturi de vase, putem spune ca Bosch da dovada de performanta. Producatorii sai au investit considerabil in acest aspect si astfel a rezultat o masina de spalat vase care reuseste sa curete simultan nu mai putin de 13 seturi de vase. Acest detaliu va va face sa nu va mai ganditi de doua ori atunci cand vreti sa va invitati colegii sau prietenii la cina. Problema vaselor este lasata in grija acestui dispozitiv.

Despre Bosch SMV46KX00E

Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV46KX00E – performanta inconfundabila atunci cand vine vorba de spalarea vaselor

Citeste si despre Beko FSM65330DAS

Trebuie sa vorbim despre economisire. Avand in vedere cat de mutl au crescut facturile la apa si energie electrica, nu este de mirare faptul ca producatorii Bosch au cautat sa se adreseze cumparatorilor interesati de a scapa de facturile foarte mari la energie electrica. Astfel, a rezultat modelul Bosch SMV46KX00E care face parte din clasa A++.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In momentul de fata, putem considera aceasta clasa ca fiind una dintre cele mai economice de pe piata. Si totul fara a exista riscul ca masina de spalat vase sa afecteze in vreun fel performanta in spalarea vaselor. Chiar si tigaile pline de grasime arsa sunt perfect igienizate cu ajutorul unui produs eficient si inteligent.

Masina de spalat vase se poate lauda si cu un mod de functionare foarte silentios. Si totul se datoreaza atributului Silence Plus care nu va deranja vecinii atunci cand intentionati sa spalati vasele in miezul noptii. Drept urmare, daca nu aveti timp sa va ocupati de vase in timpul zilei, programati masina Bosch SMV46KX00E sa se ocupe de ele in timpul noptii, cand sunteti acasa si va relaxati.

Citeste si despre Hansa BOEI68462

Modul de comunicare al masinii cu utilizatorul este foarte eficient. Astfel, ea proiecteaza in podea un fascicul luminos care indica utilizatorului atunci cand ea are nevoie de sare sau detergent pentru a curata corespunzator vasele.

Cosul de tipul VarioFlex reprezinta un mare plus, fiind o alegere excelenta pentru cei care au in bucatarie vase de diverse dimensiuni. Astfel acesta se poate ajuta in moduri diferite, astfel incat sa existe spatiu pentru vase pe toate nivelurile. Asa ca iata inca o problema bine rezolvata de catre Bosch SMV46KX00E.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Totodata, nu trebuie uitat faptul ca exista si VarioDrawer, un sertar special pentru tacamuri, inclusiv pentru cele de dimensiuni mai mari precum polonicele sau unele linguri.