Whirlpool WBC 3C26 PF X

Masina de spalat vase este aliatul de seama al femeilor care isi doresc maini frumoase si catifelate, dar care nu se dau in laturi atunci cand vine vorba de preparat alimente delicioase pentru intreaga familie. Astfel, va reocmandam un produs care face fata provocarilor din buctarie si care se remarca prin atribute moderne si eficiente. Acest produs este modelul Whirlpool WBC 3C26 PF X, o masina de spalat care beneficiaza de buna reputatie a producatorului de renume whirlpool. Si iata ce promite mai exact produsul. (Doar acum la reducere)

Whirlpool WBC 3C26 PF X

Despre Whirlpool WBC 3C26 PF X

Aceasta masina de spalat este semi-incorporabila, fapt care va ajuta sa o integrati in bucatarie destul de usor. Ea este capabila sa spele pana la 14 seturi de vase, ceea ce inseamna un mare plus pentru utilizatori datorita faptului ca ea are o capacitate destul de mare. Ba mai mult, mult sau de alcatuire permite vaselor sa se aseze arminios in interiorul sau, fara a se sparge si fara a exista riscul ca ele sa se sparga sau sa se imprastie. Acest lucru este cu atat mai avantajos in cazul tacamurilor.

Totodata, din punct de vedere al vaselor putem sa vorbim si despre programe foarte eficiente. Mai precis, este vorba de 8 astfel de programe, reusind sa satisfaca toate tipurile de utilizatori: cei care cauta programe mai economice, cei care vor programe rapide, cei care au nevoie de programe intensive sau mai delicate. Si toate acestea intr-o singura masina de spalat semi-incorporabila.

Despre Whirlpool WBC 3C26 PF X

Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool WBC 3C26 PF X � incepeti activitatea in bucatarie cu o masina buna

Citeste si despre Beko DFN38530X

De asemenea, in cazul acestei masini de spalat vase Whirlpool WBC 3C26 PF X vorbim si despre o deosebita eficienta energetica. Ea face parte din clasa A++, ceea ce inseamna un consum destuld e scazut de enrgie electrica.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Nici la capitolul apa nu putem spune ca ea produse paguba in bugetul persoanelor care o aleg. Important este doar ca ea sa fi setata la programul corespunzator. De exemplu, in cazul vaselor ceva mai murdare, asa cum sunt cele care includ pete de grasime arsa, rezultata prin prajirea carnii si a altor alimente, este indicata folosirea ciclului de prespalare.

Acesta este ideal pentru cei care nu au timp si care cauta solutii astfel incat sa aiba mereu curate vasele. Avand in vedere faptul ca masina de spalat vase Whirlpool WBC 3C26 PF X este destul de silentioasa, nu trebuie sa va faceti griji ca va veti deranja vecinii sau pe cei care locuiesc cu voi.

Citeste si despre Hansa FCGX520209

Programul pentru vase delicate al acestei masini este o adevarata minunatie pentru pahare. Acestea reprezinta vase care nu se murdaresc foarte tare si care au nevoie de un tratament delicat. Asa ca este necesar un program care sa se comporte ca atare in ceea ce le priveste.

Si apropo de programe inteligente, nu trebuie uitat faptul ca exista programe ecologice. Printre acestea se numara si cel numit Eco, adica acel program care determina un consum scazut pentru vase normal murdare. De asemenea, acesta se ocupa si de o uscare completa a veselei.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, putem spune ca modelul Whirlpool WBC 3C26 PF X are un pret care se inscrie in parametrii.