Electrolux ESL4201LO

Statistic vorbind, aproape niciodata nu avem chef de spalatul vaselor. Daca e frumos afara, e prea insorit ca sa ne pierdem vremea spaland vasele. Cand e innorat, nu avem chef de altceva decat stat in patura si urmarit programele tv perferate. Insa, ce ar fi daca am avea un dispozitiv care sa poata spala vasele, oricand este necesar? Fara mofturi, fara stari influentate de vremea de afara? Iar un astfel de dispozitiv este masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4201LO, un produs electrocasnic inteligent si eficient. (vezi oferta de AZI)

Electrolux ESL4201LO

Despre Electrolux ESL4201LO

Cam tot ce ne-am putea dori de la o masina de spalat vase incorporabila, Electrolux ESL4201LO are oferit. Si incepem prin a preciza cantitatea maxima de vase pe care aceasta o poate spala simultan: 9 seturi. Acestea sunt suficiente chiar si pentru familiile mai numeroase, cu bunici, nepoti si copii.

Si pe langa capacitatea buna, masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4201LO inseamna si 5 programe tocmai bune pentru curatat orice tip de vase: vase pline de grasime, vase care doar au nevoie de o igienizare, vase pline de frimituri. Important este doar ca resturile de mancare sa fie golite in cosul de gunoi, inainte ca vasele sa fie asezate in masina de spalat vase.

Despre Electrolux ESL4201LO

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4201LO – performanta in spalarea vaselor de la Electrolux

Citeste si despre Studio Casa CREMONA FE50/55G

Din punct de vedere al consumului, putem spune ca modelul Electrolux ESL4201LO sta foarte bine. Acesta face parte din clasa A+, ceea ce inseamna o optimizare a facturilor la energie electrica. Iar acest detaliu este extrem de valoros pentru foarte multi oameni care se tem sa investeasca intr-o masina de spalat vase din aceasta cauza.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Si apropo de economisiri, exista un program de doar 30 de minute care permite o incarcare rapida a farfuriilor, paharelor si tacamurilor murdare, astfel incat acestea sa poata fi complet iginizate, chiar in timp ce dumneavoastra va bucurati de mancare.

De exemplu, in timp ce savurati friptura sau supa, farfuriile si tacamurile pentru desert pot fi pregatite. Iar acest lucru este cu atat mai important cand aveti oaspeti si nu va doriti sa-i faceti sa astepte si sa intarziati cu masa.

Citeste si despre Beko DFN38530X

Iar un avantaj considerabil este faptul ca aceasta masina de spalat rufe este incorporabila. Acest lucru ajuta la economisirea de spatiu, mai ales pentru cei care nu beneficiaza de o bucatarie foarte generoasa. Astfel, masina de spalat se integreaza in mobila din incapere, fara niciun fel de probleme. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca ea are o latime de doar 45 de cm.

Si deoarece comunicarea este importanta chiar si atunci cand vine vorba de electrocasnice, va anuntam ca aceasta masina de spalat vase anunta utilizatorul atunci cand are nevoie de sare sau agent de clatire. In felul acesta nu vor aparea probleme nejustificate de functionare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, nu putem decat sa remarca ca modelul de masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4201LO sta foarte bine. De fapt, producatorul Electrolux tocmai asta si-a propus sa faca: o masina de spalat vase care sa permita utilizatorului obisnuit sa o cumpere.