Studio Casa CREMONA FE50/55G

Gatitul este o activitate pe care multe familii o practica. Iar daca aveti alaturi un aragaz bun, rezultatele in bucatarie vor fi unele cat se poate de bune. Astfel, in acest caz vorbim despre un aragaz ce detine si un cuptor destul de dotat cu multe alte functii. Acesta este Aragaz Studio Casa CREMONA FE50/55G.(vezi disponibilitatea)

Studio Casa CREMONA FE50/55G

Despre Studio Casa CREMONA FE50/55G

Culoarea exemplarului este bejul, o culoare placuta, ce va conferi un aer aparte incaperii. Cat despre dimensiunile pe care le are acest aragaz, trebuie spus ca sunt unele destul de bune, acestea (l x L x A), fiind de 90 x 50 x 55 cm. Greutatea pe care o are aragazul este de 35 kg.

Acest model detine si duze pentru GPL, acestea fiind unele utile pentru alimentarea produsului cu gaz. Despre piciorusele pe care le are acesta trebuie spus ca sunt ajustabile, ceea ce inseamna ca aragazul va fi unul care se va putea muta destul de usor. Acest model se bazeaza pe criterii, precum fiabilitate, design si confort cand vine vorba de un astfel de produs.

Despre Studio Casa CREMONA FE50/55G

Aragaz Studio Casa CREMONA FE50/55G – despre caracteristicile referitoare la partea tehnica a acestui produs

Citeste si despre Hansa ZWM416WEH

Acest model de aragaz este unul dotat cu o plita care se alimenteaza pe baza de gaz. Despre aceasta trebuie spus ca va va ajuta sa pregatiti alimentele intr-un mod cat mai sanatos, fiind o modalitate preferata de multe persoane.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragaz Studio Casa CREMONA FE50/55G este un model care vine imbunatatit cu 4 arzatoare. Acestea sunt de mare utilitate pentru pregatirea diversa a alimentelor. Aprinderea acestora se realizeaza electric, ceea ce reprezinta un plus, intrucat se va realiza rapid, fara sa aveti mari batai de cap. O alta caracteristica importanta a acestui aragaz este faptul ca este de siguranta.

Acest model de aragz dispune si de un cuptor, care este dotat cu multe caracteristici demne de a fi luate in considerare cand vine vorba de gatit. Asadar, in primul rand, trebuie spus faptul ca acest cuptor beneficiaza si de un grill, care este de mare ajutor pentru a pregati alimentele.

Citeste si despre Electrolux EKK54955OX

Despre alimentarea cuptorului acestui aragaz mai trebuie spus si faptul ca este pe baza de gaz, o modalitate de pregatirea a alimentelor des intalnita. In schimb, chiar daca acesta functioneaza pe baza de gaz, aprinderea este de tip electric, ceea ce este un mare plus.

Mai trebuie precizat si faptul ca acest cuptor este iluminat in interior, ceea ce inseamna ca veti avea o vizibilitate mai buna atunci cand veti urmari prepararea alimentelor. Ce mai trebuie stiut este si faptul ca acest cuptor dispune si de incalzire superioara, aceasta fiind exact ceea ce aveti nevoie pentru prepararea alimentelor. Accesoriile de care dispune acest model sunt: tava si gratarul, care vor fi necesare pentru a aseza alimentele care vor fi preparate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Aragaz Studio Casa CREMONA FE50/55G va poate fi de mare ajutor atunci cand veti gati. Cuptorul sau este un mare plus, fiind de mare ajutor pentru cei care vor sa prepare alimentele intr-un mod mai sanatos. Pretul sau nu este un crescut, ceea ce inseamna ca isi merita banii din plin.