Bosch SMV46KX08E

Sa vorbim putin despre masinile de spalat vase. Pe langa faptul ca acestea va ajuta sa economisiti timp pretios, ele sunt extrem de eficiente atunci cand vine vorba de protejarea mainilor celor care aleg sa le foloseasca. Acelasi lucru il putem spune si cand vine vorba de curatarea perfecta a vaselor. (Doar acum la reducere)

Bosch SMV46KX08E

Despre Bosch SMV46KX08E

Nimic nu curata mai bine vasele ca o masina de spalat vase inteligenta, atunci cand vine vorba de indepartarea urmelor de grasime sau alte reziduri. Iar din categoria celor mai bune face parte si modelul Bosch SMV46KX08E.

Sony Bravia 75XE9005
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 189.3 cm, 75XE9005, 4K Ultra HD

Iar acest model de masina de spalat vase se dovedeste nu doar eficienta, ci si atractiva din punct de vedere al designului. Fiind vorba de un model incorporabil. Astfel, ea se integreaza perfect in bucatarie, fiind un model incorporabil. Culoarea acesteia este alb, fiind genul de produs usor de asortat.

Despre Bosch SMV46KX08E

Capacitatea acestui model este destul mare, fiind de 13 seturi de vase.

Citeste si despre Bosch SMS88TI36E

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX08E � genul de masina de spalat vase care nu dezamageste utilizatorii nici atunci cand vine vorba de nivelul de zgomot produs sau de consum. Dar sa o luam pe rand ca sa fie totul mai clar. Mai precis, in cazul acestui model vorbim despre clasa A++. Aceasta este una dintre cele mai economice de pe piata masinilor de spalat vase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Acelasi lucru il putem spune si despre zgomot. Masina dispune de sistemul Silence Plus. Acesta o face mai silentioasa decat multe alte masini de spalat vase de pe piata.

In ceea ce priveste programele aflate in dotarea acestui produs, va spunem ca este vorba de 6. Dintre acestea unul este special creat pentru a nu deteriora vasele ceva mai sensibile, asa cum sunt paharele sau unele cescute. Astfel, temperatura este special reglata pentru a nu deteriora materialele.

Citeste si despre Hansa BOEI69472

Un plus in cazul acestui produs este sertarul special VarioDrawer. Acesta este ideal pentru ustensilele de mici dimensiuni, dar si pentru tacamurile care de obicei se pierd printre vase. Iar in cazul masinii de spalat vase Bosch SMV46KX08E aceasta problema frecventa este rezolvata. Iar pentru ca utilizatorul sa-si dea seama cand masina are nevoie de sare sau de detergent pentru vase, dispozitivul inteligent din gama Bosch proiecteaza pe podea o lumina de culoare rosie. Acest atribut poarta denumirea Info-light si este modul de comunicare al masinii, astfel incat procesul de spalare sa fie complet eficient.

Posibilitatea de a preselecta programul de spalare este un avantaj pentru cei care nu au foarte mult timp la dispozitie. Astfel, daca vreti sa va asigurati ca beneficiati de vase curate, cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa setati masina sa porneasca atunci cand aveti nevoie. Chiar si noapte. Si fiind un model silentios, nu trebuie sa va faceti griji ca aceasta va deranja vecinii sau pe cei care locuiesc cu dumneavoastra.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, vorbim in cazul masinii de spalat Bosch SMV46KX08E de un pret usor mai piperat. Insa si dotarile pe care aceasta le ofera sunt mai bune. Ca sa nu uitam de faptul ca este o masina care accepta in cuva sa pana la 13 seturi de vase.