Bosch PUE611BB2E

Acum gatitul este mult mai usor. Trebuie doar sa aveti la indemana aparatul electrocasnic potrivit. Plita electrica este astfel de aparat care va poate ajuta deosebit de mult. Gatiti simplu si eficient, nici nu veti sti cand trece timpul. Un astfel de model indicat este si plita incorporabila Bosch PUE611BB2E.(ACUM la reducere)

Bosch PUE611BB2E

Despre Bosch PUE611BB2E

Despre design-ul dau trebuie spus ca nu este unul deloc comun. Sticla din care este realizat acesta este Sticla ceramica HighSpeed care confera un aspect destul de elegant. Ca dimensiune este un aparat nu prea mare, acestea (l x L x A) fiind de 5.1 x 59.2 x 52.2 cm. Cablul cu care se alimenteaza acesta are o lungime de 1.1 m.

Samsung 55K6372
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55K6372, Full HD

Plita incorporabila este o plita destul de utila in vederea gatitului rapid avand o alimentare de tip electric. Aceasta este una destul de buna pentru gatitul rapid, o astfel de alimentare fiind necesara pentru a va bucura de mese preparate cat mai rapid.

Despre Bosch PUE611BB2E

Plita incorporabila Bosch PUE611BB2E – cat de importante sunt caracteristicile tehnice

Citeste si despre Hotpoint LFB5B019

De asemenea, este important de spus si faptul ca are 4 arzatoare, acestea fiind importante in vederea prepararii meselor diverse. In plus, important de precizat este si faptul ca pozitionarea butoanele este frontala, acestea fiind importante pentru a le putea utiliza destul de usor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Necesar de spus este si faptul ca aceasta are si inductie, aceasta fiind mai usor de utilizat. In plus, include si functia de siguranta. Cu aceasta veti in siguranta ori de cate ori veti prepara alimentele. Treptele de putere sunt de 17, acestea sunt importante pentru a putea seta treapta potrivita in functie de tipul de mancare pe care il veti gati.

Plita incorporabila Bosch PUE611BB2E are un arzator mare, un arzator mic, precum si 2 arzatoare normale. Tot despre aceste arzatoare mai trebuie spus ca au o putere destul de buna, arzatorul mare are o putere de 2.2 kW. Arzatorului mic ii revine o putere de 1.4 kW. Mai mult, arzatorul normal are si el o putere de 1.8 kW. Despre functionalitatea pe care o are acest exemplar trebuie spus ca este destul de importanta. Astfel, are taste touch, acestea fiind importante pentru ca il veti utiliza mai usor. Ce poate fi mai simplu decat sa utilizati o plita care include taste de tip touch? Astfel, cu o simpla atingere, arzatoarelor se vor aprinde si vor fi gata pentru a prepara alimentele.

Citeste si despre Indesit KN3G21S-X

Este important de precizat si sistemul de protectie pentru copii, acesta fiind util pentru ca cei mici sa fie mereu in siguranta. De asemenea, are si un sistem de deconectate automata si se va opri pentru a nu elimina gazele. Aceasta plita include si un indicator pentru caldura reziduala. De asemenea, are si functia Power Boost care vizeaza toate zonele de gatit. In plus, mai are si o functie pentru restart.

Reglati temperatura potrivita cu ajutorul setarilor si totul va fi simplu. Senzorii de preparare si prajire alaturi de zonele de preparare cu inductie flexibila sunt exact ce aveti nevoie pentru a gati simplu si usor. FlexInduction este acea functie ce va va ajuta sa extindeti zona de gatit, astfel incat sa aveti mai mult loc pentru a pregati alimentele. Mai exact, puteti sa combinati doua zone de gatit pe care sa puteti gati mai mult. Aici pot incapea si vase cu un diametru de 30 cm. Cu TouchSelect puteti sa controlati mai usor zona de gatit doar cu ajutorul comenzilor +/-.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, plita incorporabila Bosch PUE611BB2E este un exemplar ce face parte dintre acele modele moderne care se potrivesc pentru o locuinta moderna, iar pretul este usor crescut.