Beko HIZG64125SAR

Daca aveti nevoie de mai mult spatiu in bucataria dumneavoastra si vreti un produs care sa va ajute sa preparati alimentele mai repede va recomandam plita incorporabila. Aceasta prezinta aceste avantaje. Se poate incorpora usor si va ajuta sa economisiti spatiul in bucatarie, acesta fiind o problema pentru multe familii. Un exemplar de acest gen este si Plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SAR. (ACUM la reducere)

Beko HIZG64125SAR

Despre Beko HIZG64125SAR

De mare ajutor intr-o locuinta unde se gatesc mai multe feluri de mancare este o plita care sa aiba 4 arzatoare. Acesta este ceea ce va trebuie intrucat veti putea prepara simultan feluri de mancare diferite.

Acest exemplar are o latime de 60 cm, aceasta fiind una destul de buna. De asemenea, are dimensiuni nisa de 56 x 49 cm, fiind destul de potrivite. Are un design rustic, ceea ce va oferi un aspect inedit incaperii. Ce poate fi mai interesant decat o plita incorporabila rustica de care sa va bucurati atat din punct de vedere al design-ului, cat si al functionalitatii sale?

Despre Beko HIZG64125SAR

Plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SAR – detalii importante despre trasaturile sale

Citeste si despre Beko BIC22100X

Plita incorporabila rustica Beko este un exemplar aparte si se alimenteaza pe baza de gaz, aceasta fiind o modalitate de pregatire traditionala a alimentelor si care este preferata de de multe persoane.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Arzatoarele pe care le include aceasta plita sunt in numar de 4, acestea fiind potrivita pentru o familie numeroasa, care gateste destul de mult. Aceasta plita are butoanele pozitionate lateral, acestea fiind usor de folosit. Este important de spus faptul ca acest exemplar are o apindere de tip electric. Acest lucru inseamna ca se va utiliza destul de usor. Uitati de momentele cand aprinderea era mai dificila, doar cu ajutorul chibriturilor.

Despre acest aragaz mai trebuie spus si faptul ca include circulare duble, precum si un arzator Wok. Acest tip de arzator este unul deosebit de bun pentru pregatirea alimentelor. Astfel, are o putere mare de a incalzire, fiind utilizat pentru a praji alimentele, precum si pentru supe sau mancaruri, puterea sa fiind destul de mare. De asemenea, timpul de preparare a alimentelor va fi unul redus.

Citeste si despre Beko BIR25400XMS

Plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SAR include gratare realizate din fonta, acestea fiind rezistente, ceea ce reprezinta un avantaj. Despre marimea arzatoarelor trebuie spus ca este urmatoarea: sunt 2 arzatoare de tip normal, iar unul este mic. In ceea ce priveste puterea acestora, este necesar de spus ca cea pe care o are arzatorul normal este de 2 Kw. Puterea arzatorului WoK este de 3.6 Kw. De asemenea, un alt detaliu important este si faptul ca are si duze pentru GPL.

Plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SAR beneficiaza si de sistem special pentru siguranta la flacara. Astfel, nu se va imprastia gazul in incapere intrucat va fi oprita alimentarea in cazul in care se stinge flacara din diverse motive.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, Plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SAR este un dispzotiv care va poate oferi multe beneficii incaperii dumneavoastra, incepand de la design-ul pe care il are, si pana la functiile sale. De asemenea, pretul de achizitie este unul potrivit, avand in vedere raportul calitate – pret.