Hansa BHCS38120030

O plita este usor de integrat in locuinta dumneavoastra ceea ce reprezinta un mare plus intrucat veti putea sa va organizati mai bine aparatele electrocasnice, precum si aspectul acesteia. Daca vechiul aragaz era incomod din mai multe puncte de vedere, plita este un aparat usor de folosit si de integrat. Un astfel de model este si plita incorporabila domino Hansa BHCS38120030. (ACUM la reducere)

Hansa BHCS38120030

Despre Hansa BHCS38120030

Daca locuinti singur sau cu partenerul, achizita unei plite cu 2 arzatoare este exact ceea ce va trebuie. Acesta nu ocupa multa spatiu si este eficienta, fiind utilizata doar pentru strictul necesar. Nu veti avea batai de cap. Mai ales daca mai mancati in oras, ceea ce inseamna ca nu gatiti chiar atat de des.

Materialul care imbraca aceasta plita incorporabila este sticla, un material care desi este pretentios are avantajul de a oferi un aspect modern acesteia. Asadar, aveti un aparat modern si util.

Despre Hansa BHCS38120030

Plita incorporabila domino Hansa BHCS38120030 – cateva informatii demne de luat in considerare

Citeste si despre Arctic ARXG64120SX

Alimentarea pe care o are aceasta este una de tip electric, ceea ce este un mare plus pentru preparatele dumneavoastra: se vor prepara ceva mai repede. Are 2 arzatoare, acestea fiind bune pnetru cei care locuiesc singuri sau pentru cupluri.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Procesul de preparare al alimentelor cu ajutorul unei astfel de plite incorporabila domino Hansa BHCS38120030 va fi unul destul de usor de realizat avand in vedere aceste butoanele pe care le include acesta, care sunt decorative si usor de folosit. Acestea sunt in numar de 2, pentru fiecare arzator.

Un aspect important de mentionat despre aceasta plita este faptul ca include si vitroceramica. Aceasta are avantajul design-ului, intrucat este unul destul de elegant si modern. Aceasta are o suprafata plana. Aceste tipuri de plite au o suprafata care se incalzeste o data cu vasul in care gatiti.

Citeste si despre Beko BIE22300XD

Gama Hansa va pune la dispozitie un astfel de model modern care include un arzator normal si un arzator mic. Acestea sunt suficiente pentru a prepara ce aveti nevoie. Nu ocupa mult spatiu, fiind conceputa exact pentru nevoile dumneavoastra. Mai trebuie spus si faptul arzatorul cel mic are o putere de 1.2 kw. De asemenea, despre arzatorul normal este important de spus faptul ca are o putere de 1.8 kW.

Plita incorporabila domino Hansa BHCS38120030 include un indicator pentru caldura reziduala, aceasta fiind o trasatura importanta. De asemenea, mai trebuie precizat si faptul ca acestuia ii revine si functia de protectia la supraincalzire, aceasta fiind importanta. Necesar de amintit este si consumul pe care il are acesta, care este de 3000 W. Aceasta plita vitroceramica are o tehnologie moderna, fara sa utilizeze arsenic sau metale grele. De asemenea, este o tehnologie care are grija de mediul inconjurator, ceea ce reprezinta un mare plus. De asemenea, aceasta se poate recicla la final, cand aceasta nu va mai fi functionala.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila domino Hansa BHCS38120030 este un exemplar potrivit unei persoane care locuieste singura sau chiar unui cuplu intrucat prezinta 2 arzatoare. In ceea ce priveste pretul nu trebuie sa va faceti griji intrucat nu este unul crescut.