Beko HIC64401

V-ati hotarat sa schimbati vechiul aragaz cu o plita noua, care sa pastreze de la vechiul aragaz doar tipul alimentarii, respectiv cel pe baza de gaz. Trebuie să stiti ca aveti de unde alege. Pe piata sunt o multime de modele cu astfel de elemente, insa, trebuie sa luati decizia cea mai buna pentru dumneavoastra. (ACUM la reducere)

Beko HIC64401

Despre Beko HIC64401

Avand in vedere faptul ca pentru familii sunt potrivite acele modele care au mai multe arzatoare, va recomandam un model din gama Beko, fiind vorba despre Plita vitroceramica Beko HIC64401.

Latimea acesteia este de 58 cm, aceasta fiind destul de buna. Mai mult, are dimensiuni (l x L x A) de 5.5 x 58 x51 cm, acestea fiind destul de bune. Dimensiunile tip nisa sunt de 56 x 49 cm. In plus, are si duze pentru GPL, ia greutatea sa este de doar 7.7 kg, fiind un model destul de usor.

Despre Beko HIC64401

Plita vitroceramica Beko HIC64401 – detalii importante demne de luat in calcul in ceea ce priveste partea tehnica

Citeste si despre Hotpoint-Ariston H6GG1FW

Plita vitroceramica Beko HIC64401 se alimenteaza electric, acesta fiind un model ceva mai modern, ceea ce inseamna ca alimentele vor fi preparate mai rapid, astfel ca va veti bucura de alimente preparate rapid si gustos. In dotarea sa se regasesc 4 arzatoare despre care trebuie stiut ca se potrivesc de minune pentru a va bucura de mese cat mai diverse si preparate pe gustul fiecarui membru al familiei.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Butoanele de care dispune dispozitivul sunt asezate frontal, ceea ce reprezinta un mod mai usor de a utiliza aceasta plita. De asemenea, mai trebuie specificat si faptul ca este realizata din vitroceramica, ceea ce reprezinta un plus. Este important de spus si faptul ca acest model are o functie de unde pot fi setate treptele de putere, despre care trebuie spus ca sunt in numar de 9. Acestea va pot ajut sa va reglati puterea de care aveti nevoie pentru a prepara alimentele.

Plita vitroceramica Beko HIC64401 include un arzator mare, un arzator mic, precum si un arzator normal. Acestea sunt importante intrucat au dimensiuni diferite, ceea ce inseamna ca puteti sa preparati maimulte feluri de mancare in acelasi timp. Referitor la puterea acestora trebuie precizat ca este de: arzatorul cel mare are o putere de 2.3 kW, cel mic are o putere de 1.2 kW. Despre arzatorul normal trebuie spus ca include o putere de 1.5 kW.

Citeste si despre Hansa FCMW59009

Aceasta plita vitroceramica are si functii destul de moderne, precum tastele sale care sunt de tip touch, acest lucru inseamnand faptul ca se va putea folosi destul de usor. Demna deluat in calcul este si functia acestuia, respectiv sistemul de protectie pentru copii, astfel ca nu va veti mai face griji din acest punct de vedere.

Este important de precizat si faptul ca acest exemplar dispune de deconectare automata. Mai mult, pentru a vedea exact informatii importante despre functionarea acestuia, acesta are si un indicator pentru caldura reziduala.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita vitroceramica Beko HIC64401 este un exemplar modern, carese potriveste fara doar si poate intr-o bucatarie moderna. Are un pret destul de bun.