Whirlpool AKT 6414 NB

O plita pe care o recomandam unei familii ce gateste destul des este Plita incorporabila Whirlpool AKT 6414 NB – care nu va va dezamagi.(ACUM la reducere)

Whirlpool AKT 6414 NB

Despre Whirlpool AKT 6414 NB

Despre design-ul pe care il are acest exemplar trebuie spus faptul ca este unul prietenos, astfel incat sa va gătiti cu spor de fiecare data, inclusiv in momentele in care nu aveti chef sau sunteti prea obosita pentru a pregati ceva de mancare. Despre materialul din care este realizata aceasta plita trebuie spus ca este sticla, acesta fiind un material ce confera eleganta spatiului in care o veti aseza.

Ca dimensiuni, este un exemplar destul de usor de asezat intr-un loc care sa nu ocupe mult spatiu. Acestea (l x L x A) sunt de 4.9 x 59 x 51 cm. Veti avea mai mult spatiu in incapere ceea ce inseamna mai mult loc pentru a aseza obiectele preferate. Dimensiunile tip nisa sunt de 4.1 x 56 x 49 cm. Important de precizat este si lungimea cablului de alimentare al acestui exemplar, care este de 0,85 cm. Cu o greutate de 12, 5 cm, aceasta plita nu va fi prea greu de asezat sau de mutat.

Despre Whirlpool AKT 6414 NB

Plita incorporabila Whirlpool AKT 6414 NB – functii si detalii tehnice

Citeste si despre Hotpoint-Ariston H6GG1FW

Plita incorporabila Whirlpool AKT 6414 NB este un model care dispune de o alimentare pe baza de gaz. Trebuie spus faptul ca un astfel de model cu o astfel de alimentare se afla printre preferintele utilizatorilor, fiind destul de buna pentru a pregati alimentele cat mai bine.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Acest exemplar are destul de multe arzatoare pentru a acoperi necesitatile unei intregi familii fiind in numar de 4. Butoanele pe care le veti utiliza pentru a putea seta pregatirea alimentelor sunt pozitionate frontal. Acestea vor fi usor de folosit, ceea ce reprezinta un plus.

Bucura-te de alimente pregatite rapid, arzatoarele pe care le are acest exemplar avand o putere destul de buna. Mai exact, arzatorul mare are o putere de 3,5 kW, arzatorul cel mic dispune si el de o putere de 1 kw, iar arzatorul normal include o putere de 1, 75 kw. Puterea acestora este suficienta pentru ca mancarea sa fie gata intr-un timp potrivit, iar dumneavoastra sa va bucurati de mese delicioase.

Citeste si despre Bosch SPS25CW05E

Nu trebuie uitat de spus nici faptul ca aceasta plita include o clasa de eficienta energetica eficienta, astfel incat nu consuma mult. O plita se poate muta mai usor dintr-un loc in altul, ocupa mai putin spatiu si are un design mai elegant. De ce sa nu profitati de calitatile unui astfel de produs pentru a-l utiliza pentru bucataria dumneavoastra? Noi va sugeram sa faceti acest lucru si nu veti regreta. Veti gati cu spor, veti gati cu spor!

Plita incorporabila Whirlpool AKT 6414 NB este echipata si cu un gratar. Acesta va oferi sustinere vaselor in momentul pregatirii alimentelor. Cat priveste mărimile arzatoarelor trebuie spus ca acestea sunt diverse, fiind un arzator de marime mare, un arzator mic, precum si un arzator normal.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, Plita incorporabila Whirlpool AKT 6414 NB este un model bun pentru o familie care prefera gatitul in stil modern si practic in acelasi timp. Design-ul alaturi de alimentarea sa pe baza de gaz poate oferi fiecarui client exact ceea ce are nevoie. Isi merita pretul intrucat este un model ce imbina modernismul cu elemente traditionale, respectiv alimentarea sa pe baza de gaz.