Electrolux EGE6172NOK

Pentru persoanele care vor sa faca o schimbare in bucataria lor, achizitia unei plite este exact ceea ce trebuie. Aceasta ofera si avantaje din punct de vedere al functionalitatii, precum si al spatiului. Eleganta, usor de folosit si cu arzatoare numeroase, Plita incorporabila mixta Electrolux EGE6172NOK este cea pe care o recomandam sa o folositi. (cea mai buna oferta AICI)

Electrolux EGE6172NOK

Despre Electrolux EGE6172NOK

Importante sunt si dimensiunile pe care le are acest exemplar, despre care trebuia spus ca sunt destul de bune. Astfel, dimensiunile (l x L x A) acestui dispozitiv sunt de x 58 x 51 cm. De asemenea, dimensiunile de nisa sunt si ele de x 55 x 57 cm.

Plita incorporabila mixta Electrolux EGE6172NOK are o alimentare mixta, ceea ce este un mare plus intrucat puteti sa schimbati oricand la alimentarea acesteia, care poate fi, atat pe baza de gaz, cat si electrica. Este un exemplar cu 4 arzatoare, acesta fiind un aspect important intrucat va permite sa gatiti in acelasi timp feluri de mancare ce pot fi diferite.

Despre Electrolux EGE6172NOK

Plita incorporabila mixta Electrolux EGE6172NOK – cum se prezinta din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Electrolux EKC52550OX

Pe de alta parte, plita incorporabila mixta Electrolux EGE6172NOK este dotata si cu 4 arzatoare care sunt pozitionate lateral. Acestea se vor aprinde destul de usor, electric. Aceasta plita este realizata din vitroceramica, ceea ce reprezinta un plus pentru design. De specificat este si faptul ca are gratar, acesta fiind cel care va sustine vasele. Arzatoarele pe care le include acesta sunt: 1 arzator mare, 1 arzator mic, precum si 2 arzatoare normale.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Necesar de stiut este si puterea pe care o au arzatoarele. Mai exact, puterea pe care o are arzatorul cel mare este de 2.7 kW. Cel mic vine cu o putere de 1.2 kW, aceasta fiind destul de buna. Puterea arzatorului normal este de 1.8 kW, iar 1.9 kW, acesta fiind de destul de buna.

Plita incorporabila mixta Electrolux EGE6172NOK se curata destul de usor intrucat are o suprafata din ceramica. De asemenea, aceasta se va curata doar dupa ce o veti sterge, ceea ce reprezinta un plus pentru confortul dumneavoastra. O trasatura demna de luat in calcul este comutarea metodelor de gatire cu aceasta plita: fie pe baza de gaz, fie electric. Veti avea la dispozitie aceste optiuni atunci cand veti gati feluri de mancare diverse sau o reteta noua.

Citeste si despre Indesit TDFP 57BP96 EU

Aprinderea acesteia nu va fi intarziata de niciun factor avand in vedere faptul ca se realizeaza destul de usor, electric. Pe langa faptul ca butoanele vor regla temperatura si aprinderea arzatoarelor, acestea se vor aprinde destul de usor. Rotiti butonul simplu si il apasati pentru a se aprinde flacara, fiind destul de usor de realizat.

Asa cum am specificat, acest exemplar dispune de un suport robust si rezistent, ceea ce inseamna ca veti fi mereu in singuranta cand vine vorba de pregatirea alimentelor. Un aspect important de precizat despre acesta plita este faptul ca include si termocupluri. Acestea au rolul de a monitoriza flacara, in cazul in care aceasta se stinge, functia inovatoare sa rupa alimentarea cu gaz.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila mixta Electrolux EGE6172NOK este un exemplar pe care sa il puteti lua in considerare pentru a va prepara alimentele usor si rapid. Pretul pe care il are acesta este unul destul de bun, ceea ce reprezinta un aspect demn de luat in considerare.