Hansa BHI68368

Cautati o plita incorporabila? Avem o sugestie pentru dumenavoastra. Aceasta este chiar plita incoporabila Hansa BHI68368. (cea mai buna oferta AICI)

Hansa BHI68368

Despre Hansa BHI68368

Din punct de vedere al designului, acesta arata destul de bine, fiind un model elegant. Ca dimensiuni (IxLxA) este rezonabil, acestea fiind de 5.5 x 57.6 x 51.8 cm.

Hansa BHI68368
Plita incoporabila Hansa BHI68368, Inductie, 4 zone de gatit, Timer, Sticla neagra

Alimentarea pe care o are acest exemplar din gama Hansa este de tip electric, acest lucru reprezentand un avantaj pentru prepararea alimentelor. Alegerea unei astfel de plite pentru bucataria dumneavoastra este un beneficiu. De asemenea, daca aveți nevoie sa gatiti alimentele intr-un mod cat mai divers si in timp util ar fi recomandat o plita cu 4 arzatoare.

Despre Hansa BHI68368

Plita incoporabila Hansa BHI68368 – ce caracteristici sunt importante

Citeste si despre Beko BIR14400GGCS

Aceasta este indicata pentru a gati simultan preparate diverse: cafea, supa, cartofi prajiti si altele. Butoanele din dotarea acestui model sunt asezate frontal. Acestea sunt importante si includ beneficiul utilizarii facile. Plita incoporabila Hansa BHI68368 include vitroceramica, precum si functia de inductie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Acestui exemplar ii revin 2 arzatoare normale, precum si 2 arzatoare mici. Despre acest model mai trebuie precizat si faptul ca are un afisaj electronic, un astfel de afisaj fiind cel care va va informa referitor la informatiile despre cum functiona acesta.

Tastele de care dispune acesta sunt de tip touch, acestea fiind bune intrucat dispozitivul va fi mai usor de folosit. Plita incoporabila Hansa BHI68368 utilizeaza un timer despre care trebuie spus ca este util intrucat va va oferi detalii exacte despre pregatirea alimentelor. Deconectarea acestuia se produce automat, astfel ca nu vor exista surprize din acest punct de vedere. Materialul pe care il are aceasta este sticla, fiind un material util ce confera eleganta si este usor de folosit.

Citeste si despre Indesit KN3G21S-X

Cu aceasta plita veti uita de griji. Se mentine curata destul de usor si include functii avansate. Configurarea puterii pe 2 niveluri este una dintre acestea. Mai are si functia de control a duratei de preparare a alimentelor, functia de preparare automata, dar si un sistem de siguranta impotriva accesului copiilor. Exemplarul detine un sistem datorita caruia se va activa un afisaj luminos pentru zona respectiva. Nu trebuie uitat nici de indicatorul pentru caldura reziduala care va avertiza despre zona respectiva faptul ca este fierbinte. Important de spus este si faptul ca are un sistem de reducere automata a temperaturii. Acesta este important pentru preparatele care trebuie gatite rapid si apoi încălzite rapid. Aceasta functie este importanta pentru ca suprafata de incalzire va avea redusa temperatura. In plus, mai are si un temporizator, ceea ce inseamna ca timpul de preparare pentru alimente ca fi setat de acesta, respectiv de 99 minute.

O astfel de optiune este disponibila pentru una sau patru zone independente. Mai mult, trebuie spus si faptul ca include si un sistem de siguranta pentru pentru copii, pentru ca acestia sa nu se accidenteze. De asemenea, utila este si functia Booster. Aceasta functie are o performanta destul de mare intrucat include o putere destul de mare, fiind de 3000 W.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Plita incoporabila Hansa BHI68368 este un exemplar destul de util intrucat are multe functii bune si are un pret destul de bun.