Hotpoint PC640TAV

Chiar daca suntem intr-o societate moderna, asta nu inseamna ca nu exista exemplare de aparate electrocasnice care sa pastreze din traditie si sa gateasca preparatele intr-un mod traditional. Chiar gama Hotpoint se numar printre cele care ofera astfel de aparate electrocasnice. (cea mai buna oferta AICI)

Hotpoint PC640TAV

Despre Hotpoint PC640TAV

Bucurati-va de modele traditionale care reusesc sa aduca si elemente moderne. Un exemplar traditional este si plita incorporabila traditionala Hotpoint PC640TAV. Aceasta nu ocupa mult spatiu, fiind un exemplar cu dimensiunile nici prea mici, dar nici prea mari, cu alte cuvinte, acestea sunt potrivite.

Dimensiunile (l x L x A) sunt importante pentru a vedea cat de potrivit este pentru a-l aseza in locul in care v-ati gandit sa il asezati. Acestea sunt de 59 x 51 cm. Dimensiunile tip nisa sunt si ele de 55 x 55.5 x 47.5 cm. Nu ii lipsesc duzele pentru GPL, care sunt si ele importante.

Despre Hotpoint PC640TAV

Ce caracteristici sunt importante pentru plita incorporabila traditionala Hotpoint PC640TAV ?

Citeste si despre Zanussi ZCG210S1WA

O astfel de plita traditionala este alimentata pe baza de gaz. Arzatoarele acestei plite traditionale sunt in numar de 4, fiind un model destul de eficient din acest punct de vedere. Astfel, putem spune ca se potriveste unei familii. Veti avea in bucataria dumneavoastra unealta necesara pentru mese delicioase preparate la flacara pe baza de gaz.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In plus, pozitionarea butoanele este de tip frontal, astfel ca le veti avea la indemana atunci cand le veti folosi pentru ca acestea sa porneasca. Mai mult decat atat, mai trebuie spus si faptul ca aprinderea acesteia este una de tip electric. Asta inseamna ca se va aprinde rapid si usor.

Chiar daca este o plita traditionala va veti putea bucura de un astfel de avantaj. Grătarul face si el parte dintre dotarile pe care le are, ceea ce este un mare plus pentru vasele pe care le veti aseza pe el pentru a prepara alimentele. Plita incorporabila traditionala Hotpoint PC640TAV are functia de siguranta, o functie indispensabila pentru un astfel de dispozitiv. Referitor la arzatoarele pe care le incorporeaza este important de spus ca sunt necesare gatitului.

Citeste si despre Hansa Integra BHGS63050

Plita incorporabila traditionala Hotpoint PC640TAV prezinta un arzator wok. Acesta este un arzator care se potriveste destul de bine pentru a gati mai multe cantitati de mancare in timp rapid. Al doilea arzator este de dimensiuni mari, iar al treilea normal ca dimensiuni. De asemenea, are si un arzator de dimensiune mica. Gratarul pe care il are acesta este realizat din inox, un gratar destul de rezistent.

Puterea cu care actioneaza arzatorul cel mare este de 2.6 kW, iar cel normal are o putere de 1.65 kw. Necesar de precizat este faptul ca puterea arzatorului mic este de 1 kw. Arzatorul WoK are si el o putere de 3.25 kW. Aceasta este cel care se va ocupa de prepararea alimentelor in cantitati mai mari, avand o putere mare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, Plita incorporabila traditionala Hotpoint PC640TAV este un aparat important pentru bucataria intrucat aveti nevoie pentru a gati cat mai multe alimente intr-un timp scurt si va veti bucura de un design aparte in bucataria dumneavoastra.