Hansa BHKS61138

O plita este importanta pentru a prepara alimentele cat mai usor, dar si pentru design-ul locuin?e dumneavoastra, un exemplar bun din gama Hansa fiind si plita incorporabila Hansa BHKS61138.(cea mai buna oferta AICI)

Hansa BHKS61138

Despre Hansa BHKS61138

Dimensiunile (l x L x A) sunt destul de bine, acestea fiind de 9.8 x 60 x 52 cm, acestea fiind dimensiuni destul de bune pentru a le putea aseza in locurile pe care le doriti. Greutatea de care dispune acest exemplar este de 15 kg, aceasta fiind o plita nici prea grea, dar nici prea usoara.

Arzatoarele cu sticla termorezistenta sunt usor de curatat si vor avea un aspect elegant, astfel ca, este important acesta pentru bucataria dumneavoastra.

Despre Hansa BHKS61138

Plita incorporabila Hansa BHKS61138 – despre tipul alimentarii si alte informatii utile

Citeste si despre Beko HIAW64225SX

Modalitatea alimentarii acestui exemplar este pe baza de gaz, ceea ce este un avantaj pentru multi care prefera gatitul la acest nivel. De asemenea, prezinta 4 arzatoare in dotarea sa ceea ce reprezinta un aspect important cand vine vorba de achizitia sa, mai ales de catre familii. O astfel de plita este utila pentru familii, astfel ca felurile de mancare se pot gati in cantitati mai mari.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Despre clasa de eficienta energetica trebuie spus ca este de tip A, acesta neavand un consum crescut de energie. In plus, arzatoarele pe care le are aceasta prezinta diverse marimi, precum: arzatorul tip WoK, acesta fiind un arzator cu o putere mare, care ajuta destul de mult la prepararea alimentelor. 2 arzatoare sunt de dimensiuni normale, ceea ce reprezinta un avantaj. Important este si arzatorul mic pe care il are acesta, unde veti putea prepara o cafea sau ceva ce aveti nevoie. Puterea pe care o are arzatorul acesta este una destul de mare, aceasta fiind de 2.8 kW. Acesta este unul destul de puternic, ceea ce este destul de mare.

Modalitatea alimentarii acestui exemplar este pe baza de gaz, ceea ce este un avantaj pentru multi care prefera gatitul la acest nivel. De asemenea, prezinta 4 arzatoare in dotarea sa ceea ce reprezinta un aspect important cand vine vorba de achizitia sa, mai ales de catre familii. O astfel de plita este utila pentru familii, astfel ca felurile de mancare se pot gati in cantitati mai mari. Este important de spus faptul ca acest exemplar are butoanele pe care le are acesta sunt asezate pe partea frontala, acestea fiind usor de utilizat. Acestea au un aspect elegant despre care trebuie spus ca va conta destul de mult pentru aspectul bucatariei.

Citeste si despre Hotpoint HFO3T222WG

Plita incorporabila Hansa BHKS61138 include si supape de siguranta, ceea ce este un mare plus intrucat nu va veti mai confrunta cu accidente, care ar putea sa apara. Astfel, daca flacara se va stinge din diverse motive, precum din cauza unui curent de aer sau a din alt motiv.

Arzatorul WoK face parte din dotarile acestei plite si va va ajuta sa pregatiti mai rapid mancarea. Acest arzator de putere mare include o flacara tripla, ceea ce inseamna ca prepararea alimentelor se va produce in recipiente ceva mai mari. De asemenea, suportul acestora este din fonta, astfel ca, putem spune ca este un exemplar destul de sustenabil. Sistemul sau de aprindere este unul electric, ceea ce inseamna ca fiecare arzator se ca aprinde in urma rotirii butonului respectiv.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, plita incorporabila Hansa BHKS61138 este un exemplar care nu poate sa va lipseasca din bucatarie, fiind de mare ajutor intrucat este unul dintre exemplarele destul de moderne. Pretul acestuia este unul destul de bun, fiind accesibil.