Hansa BHGI31019

Cum iti poti amenaja mai modern o bucatarie daca nu cu ajutorul unei plite incorporabile? Aceasta iti ofera posibilitatea sa faci acest lucru fara sa renunti la spatiul dorit. Dimpotriva. Vei putea sa amenajezi locul respctiv intr-un mod cat mai placut si eficient. Acest dizpozitiv este realizat din inox, ceea ce ii confera un plus din punct de vedere al rezistentei in timp. Un exemplar care sa se potriveasca pentru cel sau cea care locuiesc singur este Plita incorporabila Hansa BHGI31019. (vezi oferta de AZI)

Hansa BHGI31019

Despre Hansa BHGI31019

Dimensiunile (IxLxA) de care dispune acest model sunt de 4 x 29 x 51 cm. Greutatea sa este de 4 kg,, ceea ce o face usor de transportat oriunde si oricand. Asadar, va puteti baza pe aceasta pentru a va bucura de alimente preparate cat mai rapid si cat mai eficient.

Daca va doriti un exemplar care se alimenteaza pe baza de gaz, atunci acesta este ceea ce cautati. Este un exemplar din gama Hansa care este pregatit sa va ajute sa preparati mese delicioase si cat mai rapide.

Despre Hansa BHGI31019

Plita incorporabila Hansa BHGI31019 – cateva informatii despre dotarile interne

Citeste si despre Arctic AROIC21100H

Plita incorporabila Hansa BHGI31019 functioneaza cu ajutorul a 2 arzatoare. Acestea sunt indicate pentru cei care locuiesc singuri intrucat nu este necesar sa aiba mai multe arzatoare, acestea fiind exact, ceea ce va trebuie. Un arzator este mare care este necesar pentru a prepara in vase mai mari, iar cel de-al doliea este mic pentru a gati mai putin sau ceva ce necesita mai putina fierbere.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Plita incorporabila Hansa BHGI31019 este exemplarul de care aveti nevoie in bucataria dumneavoastra fara doar si poate. De asemenea, acesta mai are si un gratar, care este util in vedere asezarii vaselor pentru a prepara mancarea.

Acest exemplar are si butoane care sunt asezate pe partea dreapta, destul de usor de utilizat. Mai trebuie specificat si faptul ca acest exemplar are si functia de siguranta care este utila in vederea protejarii de eventualele accidente ce pot sa apar avand in vedere ca este un exemplar care se alimenteaza pe baza de gaz. Astfel, veti avea la dispozitie un exemplar care va protejeaza de accidente in timp ce gatiti si nu numai.

Citeste si despre Arctic DFSA60S1

Plita incorporabila Hansa BHGI31019 este un exemplar important pentru locuinta ta. Asta pentru ca include si gratare care sunt realizate din otel emailat, acesta fiind un material destul de rezistent.

Modelul include aprindere electrica, ceea ce reprezinta un avantaj, lasand in urma utilizarea chibriturilor si a brichetelor. Vasele de diferite diametre pot fi asezate pe acesta, gratarele pe care la are acesta, avand in vedere ca include grile realizate dintr-un material destul de rezistent. De asemenea, avand in vedere beneficiile pe care le are aceasta, respectiv, controlul sau facil, comutarea de tip rotativ, precum si suprafa de lucru, care este realizata din otel inoxidabil fac din acest exemplar modelul ideal.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila Hansa BHGI31019 este un model care te va convinge ca se potriveste in bucataria ta avand in vedere trasaturile de care da dovada. Pretul sa nu este unul crescut, ceea ce il face demn de achizitionat.