Arctic ARSV6450B

Pentru persoanele care isi doresc sa aiba o bucatarie de-e dreptul moderna este recomandata plita Incorporabila vitroceramica Arctic ARSV6450B. Aceasta are exact functiile de care trebuie sa dispuna un model demn de a fi asezat in locuinta dumneavoastra. Bucurati-va de un exemplar modern in timp de pregatiti mese delicioase.(vezi oferta de AZI)

Arctic ARSV6450B

Despre Arctic ARSV6450B

In functie de banii pe care vreti sa ii investiti intr-un astfel de aparat electrocasnic, trebuie sa va ganditi care sunt trasaturile sale si rezultatele pe care vreti sa le obtineti. Daca vreti sa dati ceva mai multi bani pe aceasta, puteti sa optati pentru o plita vitroceramica, insa, isi va merita banii. Aspectul sau este unul diferit, de-a dreptul modern, astfel ca, nici nu se cunoaste ca folositi o plita pentru a gati.

Aceasta plita are o suprafata realizata din sticla, aceasta conferind un aspect placut si diferit in bucataria dumneavoastra. Dimensiunile (l x L x A) acestui model sunt de 5.5 x 58 x 51 cm, fiind destinat unui spatiu nici foarte mare, dar nici foarte mic.

Despre Arctic ARSV6450B

Plita Incorporabila vitroceramica Arctic ARSV6450B – detalii importante ale acestuia aparat electrocasnic

Citeste si despre Albastros MR601a

Acesta plita Incorporabila vitroceramica Arctic ARSV6450B dispune de alimentare pe baza de curent electric, aceasta fiind importanta pentru prepararea alimentelor care se produce mai rapid.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cele 4 arzatoare pe care le incorporeaza sunt importante pentru a prepara alimentele intr-un timp mai scurt avand in vedere faptul ca puteti sa pregatiti in acelasi timp mai multe feluri de mancare.

Precum multe modele si acesta include butoane care sunt asezate frontal, cee ce îi confera facilitate in utilizare. Plita incorporabila din gama Arctic include vitroceramica, aceasta fiind importanta pentru incalzire, care va fi una destul de buna. Acest dispozitiv are 9 trepte de putere, acestea fiind importante pentru prepararea alimentelor intrucat veti putea seta treapta potrivita pentru a prepara alimentele necesare. Important de precizat este si faptul ca include 2 arzatoare normale si 2 arzatoare mici. Acestea sunt importante pentru prepararea alimentelor de diferite marimi.

Citeste si despre Daewoo KOR-6S3DBK

Tastele pe care le include acesta sunt moderne, acestea fiind de tip touch, ceea ce inseamna se printr-o simpla stingere, flacara se va aprinde. O functie importanta pe care o acesta este si sistemul de protectie pentru copii. Cei mici vor fi in siguranta datorita acestui sistem care nu va lasa sa se apara accidentele. Important de precizat este si faptul ca are functia de deconectare automata.

Acesta functie va deconecta automat aparatul de la alimentare atunci cand nu il veti mai utiliza. Important este si indicatorul de căldura reziduala, acesta fiind un alt element demn de luat in considerare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita Incorporabila vitroceramica Arctic ARSV6450B merita banii, avand in vedere faptul ca are multe functii moderne, dar si un aspect pe masura. Se potriveste de minune celor care nu gatesc mult si care au nevoie de strictul necesar. De asemenea, se potriveste si celor care mananca ceva mai mult in oras din lipsa timpului pentru a gati. Insa, acasa, poate vreti sa preparati o cafea sau ceva rapid, iar aceasta plita este exact ceea ce va trebuie.