Whirlpool ACM 802/NE

Atunci cand vreti sa cumparati o plita electrica trebuie sa va orientati destul de bine. Incepand de la trasaturile sale tehnice, numarul aratoarelor, economia de energie, pozitionarea tastelor si tipul acestora, si pana la design-ul acesteia si materialul din care este realizat, orice detaliu este important. Mai ales daca vreti sa faceti o schimbare in bucataria dumneavoastra. Aceasta este o modalitate de a gati in stil modern, fiind utila atunci cand sunteti pe graba, intrucat sunt modele care includ si acea functie Booster. Daca vreti sa aveti parte de un astfel de model, noi va recomandam plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool ACM 802/NE

Despre Whirlpool ACM 802/NE

Este important de precizat si faptul ca include ca material sticla, aceasta fiind avantajoasa din punct de vedere estetic. Dimensiunile pe care le include aceasta plita din agam Whirpool sunt de (IxLxA) 5.6 x 58 x 51 cm, ceea ce ii confera o marime destul de buna.

Dimensiunile tip nisa sunt si ele de 3 x 56 x 49 cm. In plus, lungimea cablului de alimentare este si ea de 1.5 m. Nu cantareste prea mult intrucat are o greutate de 12.5 kg.

Despre Whirlpool ACM 802/NE

Ce specificatii trebuie sa cunoastem despre plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE ?

Citeste si despre Hansa BHKS61138

Plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE are o alimentare electrica. Aceasta trasatura este importanta pentru persoanele care prefera sa gateasca alimentele cu ajutorul unei astfel de plite. De asemenea, este important si faptul ca are 4 arzatoare, care sunt indispensabile pentru gatit. Mai ales daca aveti ceva mai multe preparate pe care le gatiti.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Fiind pozitionate frontal, acestea vor fi mai usor de utilizat, ceea ce reprezinta un mare plus. Aceasta plita functioneaza pe baza de inductie, care se potriveste destul de bine gatitului rapid, respectiv pentru persoanele care au un stil de viata alert.

De asemenea, tastele pe care le are include exemplarul sunt de tip touch, totul pentru ca gatitul sa fie unul simplu si rapid. Mai include si un timer, care va va informa mereu care este timpul de preparare al alimentelor.

Citeste si despre Hotpoint-Ariston H6GG1FW

Necesar din punct de vedere al informatiilor transmise este si indicatorul de caldura reziduala pe care il include acesta.Tehnologia pe care o include aceasta gama este una cu totul si cu totul aparte. Asta pentru ca reuseste sa combine eficient tehnologia pe inductie cu gatitul traditional. Rezultatelel vor fi unele destul de bune din mai multe puncte de vedere. Pe langa faptul ca se va economisi cu pana a 50% energie, acesta va oferi rezultate bune si din punct de vedere culinar.

Plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE include o clasa energetica remarcabila. Detine functia Power Management aceasta fiind de ajutor in ceea ce priveste setarea plitei la nivelul dorit. Aceasta plita este de un real folos in bucatarie. Un argument in acest sens este si functia Booster. Aceasta va va ajuta sa fierbeti alimentele intr-un mod mult mai rapid decat in mod obisnuit daca va doriti acest lucru.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE reprezinta o investite de viitor avand in vedere multitudinea de benficii pe care le ofera. Si totul la un pret rezonabil.

  1. Keresztes Laszlo iulie 5, 2019 at 8:02 am

    Dupa 30 luni s-au stricat cele 2 placi electronice , pret de reparatie 870 lei (garantie 24 luni) . Concluziile le trageti dvs.