Hansa BHMI61414030

Achizitia unui nou aparat de gatit pentru bucataria dumneavoastra nu se realizeaza la intamplare. Mai ales daca este vorba despre un aparat care sa va ajute sa gatiti ceva mai mult. Astfel, pentru un exemplar care sa va ajute sa preparati mai multe alimente, trebuie sa va orientati spre un model care sa aiba mai mult de 2 arzatoare. Un astfel de exemplar este si plita mixta Hansa BHMI61414030. (vezi oferta de AZI)

Hansa BHMI61414030

Despre Hansa BHMI61414030

Aceasta nu vine doar cu 4 arzatoare, ci are si mai multe functii importante pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de multe avantaje in bucatarie. Avand in vedere faptul ca in ultimul timp sunt din ce in ce mai multe plite mixte va puteti orienta spre un astfel de model, acesta fiind unul destul de util pentru pregatirea alimentelor.

Plita are o marime des intalnita la astfel de aparate eletrocasnice, dimensiunile (IxLxA) fiind de 5.2 x 57.5 x 50.5 cm. Veti putea integra destul de usor acest model in spatiul din bucatarie fara prea mari eforturi. Trebuie doar sa vedeti dinainte care sunt dimensiunile pentru a sti exact unde sa o plasati.

Despre Hansa BHMI61414030

Plita mixta Hansa BHMI61414030 – despre detaliile tehnice importante

Citeste si despre Arctic AGG6611DTTLX

Avantajul unei plite miste este acela ca resuseste sa combine cele doua tipuri de alimentare, ceea ce este inseamna ca este un model mixt. De asemenea, daca vreti sa gatiti mai multe feluri de mancare, acesta este exact ceea ce va trebuie intrucat include 4 arzatoare. Acestea sunt utile pentru a putea prepara in acelasi timp mai multe retete fara batai de cap.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pe de alta parte, despre acest model mai trebuie spus si faptul ca este de tip vitroceramic. Este o tehnologie destul de buna intrucat ajuta la incalzirea mai rapida a vasului in care veti gati. De asemenea, avand o aprindere de tip electric, veti uita de grija chibriturilor sau a brichetei, care nu se aprindea tocmai repede de fiecare data. Aprinderea acesteia se realizeaza prin rotirea butonului, aceasta fiind simpla de facut.

Important de precizat este si gratarul pe care il are aceasta plita. Este un gratar util care sustine vasele in timpul procesului de gatit. De asemenea, este important de precizat si faptul ca este un model prevazut cu siguranta, aceasta fiind importanta intrucat va va proteja de anumite probleme.

Citeste si despre Beko HIC64401

Plita mixta Hansa BHMI61414030 include un si circulare duble, 1 arzator normal, precum si 2 arzatoare mici. Puterea arzatorului mic este de 1 Kw. De asemenea, puterea arzatorului normal este si ea de 1.65 Kw.

Plita mixta Hansa BHMI61414030 prezinta in dotarea sa si un indicator pentru caldura rezidual. Aceasta plita ce face parte din gama Hansa este dotata cu suprafate de preparare duble sau triple. Veti putea obtine rezultate de preparare perfecte, indiferent de dimensiunea vasului de gatit. Pentru siguranta dumneavoastra, acesta are si supapa de siguranta. Astfel, in cazul stingerii flacarii din diverse motive, si alimentarea cu gaz se va opri.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita mixta Hansa BHMI61414030 este un exemplar care va ofera rezultate bune in bucatarie, fara sa va straduiti prea mult. De asemenea, pretul pe care il are este accesibil.