Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL

Vreti sa porniti in cautarea unui aragaz pentru locuinta dumneavoastra? Inainte de a pleca prin magazine trebuie sa porniti cu cateva idei despre ce veti cumpara. Astfel, este important sa tineti cont de decorul pe care vreti sa il aveti in incaperea dumneavoastra, dar si de functionalitati.Un model care se va potrivi este modelul de aragaz rustic mixt Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL.(vezi oferta de AZI)

Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL

Despre Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL

Este important de precizat si culoarea pe care o are acest model care este avena. Cat despre dimensiunile pe care le are acesta (l x L x A), acestea sunt de 90 x 60 x 60 cm, acesta fiind un model destul de potrivit din punct de vedere al dimensiunilor sale. Necesara de mentionat este si greutatea pe care o are acesta, care este de 40 kg. In plus, trebuie precizate si duzele pentru GPL pe care le include exemplarul, dar si piciorusele sale ajustabile.

Cu ajutorul acestui aragaz de tip rustic veti adauga o pata de culoare in locuinta dumneavoastra si veti avea parte de un decor special.

Despre Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL

Aragaz rustic mixt Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL – informatii utile de stiut

Citeste si despre Hotpoint HFC3B19X

Despre model de aragaz rustic trebuie spus ca se alimenteaza pe baza de gaz, fiind cautat de multi utilizatori pentru a pregati diverse alimente. De asemenea, est necesar de spus si faptul ca acest model de aragaz dispune de o aprindere de tip electric, acesta fiind usor de realizat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragaz rustic mixt Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL include 4 arzatoare, acestea fiind utile pentru a pregati numeroase feluri de mancare. In plus, acesta mai are si functia de siguranta, aceasta functie este importanta pentru a fi mereu in siguranta de fiecare data cand va faceti ceva de mancare. Aragaz rustic mixt Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL dispune de un arzator mare, cu ajutorul acestuia putand pregati o cantitate mai mare de alimente. Modelul mai are si un arzator mic, precum si un arzator normal, acestea fiind necesare pentru a gati simultan diverse feluri de mancare. In plus, despre acest aragaz rustic ce face parte din gama Studio Casa trebuie spus ca include si un gratar.

De asemenea, aragazul rustic mixt Studio Casa MULTIF. și PLUS FE60/603G+1EL include si un cuptor, acesta fiind util pentru a prepara alimente delicioase si sanatoase. In plus, exemplarul detine si un rotisor pe care veti putea prepara fripturi gustoase gata pentru a fi preparate. Nu trebuie uitat nici faptul ca detine o capacitate destul de buna de 62 l, aceasta fiind necesara pentru a pregati multe alimente, respectiv o cantitate mare.

Citeste si despre Hansa FCCX68219

Aragaz rustic mixt Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL dispune de un timer care se va va tine la curent cu timpul de preparare a alimentelor. In plus, functia de iluminare a cuptorului este utila intrucat veti avea o mai buna vizibilitate a alimentelor. Termostatul este necesar intrucat veti putea seta temperatura interioara astfel incat alimentele sa fie mereu pastrate la o temperatura potrivita.

Aragaz rustic mixt Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL prezinta o incalzire inferioara, precum si o incalzire superioara, acestea fiind importante pentru prepararea alimentelor intrucat vor fi preparate pe ambele suprafete. Capacul, tava, precum si gratarul, cele 2 tavi, un rotisor si un gratar sunt dotarile nelipsite ale cuptorului acestui aragaz.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, modelul de aragaz rustic mixt Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL este un model bun care isi merita banii.