Serreno SER 5601B/G1

V-ati mutat de curand si aveti nevoie de un aragaz pentru bucataria dumneavoastra si nu stiti ce alegere sa faceti. Avand in vedere faptul ca acesta are o importanta destul de mare pentru bucataria oricarei familii, va facem o recomandare care sa merite, fiind vorba despre modelul de aragaz Serreno SER 5601B/G1.(vezi oferta de AZI)

Serreno SER 5601B/G1

Despre Serreno SER 5601B/G1

Este important ca acesta sa corespunda nevoilor dumneavoastra, de aceea, tineti cont de un criteriu important si anume: cat de des gatiti acasa. De asemenea, este important si stilul dumneavoastra. Daca sunteti o persoana mai moderna sau daca preferati sa va pastrati acelasi stil de gatit, traditional, care sa nu consume mult si sa fie sanatos. Astfel, un model pe baza de gaz ar pute fi o varianta destul de buna.

Exteriorul acestui aragaz este unul de culoare bej, ceea ce inseamna ca se va asimila destul de usor din punct de vedere al culorii sale. De asemenea, despre dimensiunile (l x L x A) pe care le include acest exemplar trebuie spus ca sunt 85 x 50 x 60 cm. Cat despre greutatea pe care o include acest exemplar trebuie spus ca este de 42 kg, acesta fiind un model potrivit din acest punct de vedere. Ca latime pe care o are acesta trebuie spus ca este de 50, fiind o latime destul de buna. Design-ul acestui exemplar este de tip NewLine.

Despre Serreno SER 5601B/G1

Aragaz Serreno SER 5601B/G1 – un aparat electrocasnic necesar pentru orice bucatarie

Citeste si despre Bosch HMT75M624

Plita de care beneficiaza acest exemplar este una destul de buna si functioneaza pe baza de gaz. Acest aragaz este potrivit pentru acele persoane care obisnuiesc sa gateasca destul de mult acasa, intrucat detine 4 arzatoare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Despre acestea trebuie spus ca include si o aprindere de tip electric a arzatoarelor, aceasta fiind una destul de buna intrucat nu veti mai folosi chibriturile. De asemenea, despre acest model de aragaz ce face parte din gama Serreno SER 5601B/G1 trebuie precizat faptul ca include si functia de siguranta.

Aragaz Serreno SER 5601B/G1 mai include un arzator mare, un arzator mic, precum si un 2 arzatoare normale. Acestea sunt exact ceea ce aveti nevoie pentru a prepara diverse feluri de mancare. Acest exemplar include si un cuptor care se alimenteaza pe baza de gaz. Despre acesta trebuie spus ca este de mare ajutor atunci cand aveti nevoie sa pregatiti diverse feluri de mancare.

Citeste si despre Electrolux EKC54952OK

Aragaz Serreno SER 5601B/G1 este un exemplar care include si un capac, precum si o tava si un gratar pentru cuptor. Fiind un exemplar pe baza de gaz, acesta incorporeaza si duze utile pentru GPL.

Si pentru ca interiorul cuptorului sa fie mereu incalzit, astfel incat alimentele sa fie unele cat mai bine preparate, usa acestuia este una cat se poate de dotata avand 2 straturi de geam. Acestea vor pastra caldura in interior si va asigura o mai buna pregatire a alimentelor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, modelul de aragaz Serreno SER 5601B/G1 este un aparat electrocasnic demn de luat in considerare pentru o achizitie. Pretul sau nu este unul crescut, fiind important pentru a va bucura de o preparare a alimentelor cat mai sanatos, dar si eficient.