Serreno SER 5602P/G1

Vreti sa va bucurati de o atmosfera diferita in bucataria dumneavoastra? Daca nu aveti nicio idee va putem sugera noi. Este vorba despre un aragaz al carui exterior va oferi o pata de culoare bucatariei dumneavoastra. La capitolul trasaturi tehnice, acesta sta destul de bine, astfel ca nu trebuie sa faceti probleme din acest punct de vedere. Astfel, daca va aflati prin cei care pregatesc destul de multe alimente acasa avem o recomandare. Un aragaz care arata destul de bine atat la exterior, cat si la interior. Si pentru a nu mai lungi vorba va recomandam modelul de aragaz Serreno SER 5602P/G1.(vezi oferta de AZI)

Serreno SER 5602P/G1

Despre Serreno SER 5602P/G1

Pentru gospodinele carora le place sa aiba bucataria in nuante vesele, acest aragaz se potriveste de minune. Acest aragaz include culoarea roz, acesta fiind un aspect demn de luat in calcul. In ceea ce priveste dimensiunile de care dispune exemplarul trebuie spus ca sunt destul de potrivite, acestea (l x L x A) fiind de 85 x 50 x 60 cm. Despre acest model mai trebuie spus ca are o greutate de 42 kg.

Plita acestui aragaz se alimenteaza pe baza de gaz, acesta fiind un criteriu important pentru multi utilizatori. In ceea ce priveste numarul arzatoarelor pe care le are acesta, trebuie spus ca sunt in numar de 4, ceea ce inseamna ca sunt potrivite pentru o familie.

Despre Serreno SER 5602P/G1

Aragaz Serreno SER 5602P/G1 – un aragaz potrivit pentru orice familie

Citeste si despre Samsung NV70K1340BS/OL

Aragaz Serreno SER 5602P/G1 se va aprinde usor, ceea ce reprezinta un mare plus intrucat aprinderea este de tip electric, prin simpla apasare a unui buton.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragaz Serreno SER 5602P/G1 include un arzator mare, un arzator mic si 2 arzatoare normale. Acestea sunt exact ceea ce aveti nevoie pentru a prepara alimentele cat mai divers, precum si diverse feluri de mancare in acelasi timp. Cu acest aragaz veti putea pregati o cantitate destul de mare de alimente.

Cat despre cuptorul pe care il are acest aragaz trebuie precizat faptul ca include si o alimentare pe baza de gaz. In ceea ce priveste interiorul sau trebuie spus ca este iluminat, ceea ce inseamna ca veti avea o vizibilitate cat mai buna a produselor. Mai trebuie precizat si faptul ca acest cuptor include si functia de siguranta, aceasta fiind importanta mai ales pentru cei care au copii si au nevoie sa fie tinuti departe de probleme.

Citeste si despre Heinner HFSC-M60LITGC-SS

Aragaz Serreno SER 5602P/G1 include si un capac, acesta fiind important intrucat il puteti inchide atunci cand plecati in vacanta. In plus, acesta mai are si o tava unde puteti aseza anumite alimente.

De asemenea, este important de spus faptul ca aragazul Serreno SER 5602P/G1 detine si un gratar util pentru cuptor, care este de mare ajutor. Pentru ca interiorul sa-si pastreze mereu caldura, usa acestuia are 2 straturi de geam. Fiind un aragaz care functioneaza pe baza de gaz, trebuie spus ca include si duze pentru GPL.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Aadar, modelul de aragaz Serreno SER 5602P/G1 este un produs care se remarca printr-un exterior deosebit, dar si prin caracteristici tehnice bune. Despre pretul pe care il are trebuie spus ca este potrivit.